Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Nabídka školení první pomoci akreditovaným lektorem MŠMT, kurzy dle potřeb klientů na klíč.

Kosmetické služby. Vizážistika. Manikúra. Masáže. Manuální lymfodrenáž. EFT terapie. Reiki. Vizážistické kurzy.

Klub Beruška je klub pro děti a rodiče, který nabízí dopolední školičku, zájmové kroužky, jazykové a vzdělávací kurzy v příjemném prostředí s hracím koutem pro děti.

Plavání kojenců a batolat. Saunování dětí.

Kurzy plavání kojenců, batolat, předškolních dětí.

Výroba: - užitková a dekorativní keramika - dětská hra Malý archeolog - výroba keramických hmot. Služby: - restaurování keramických objektů - restaurování historických kachlových kamen - poradenství - kurzy.

Výroba, služby: - šátky "VATANAI" pro nošení dětí - poradenství - kurzy nošení dětí.

Horolezecká škola: -výuka sportovního lezení a lezení v horách.

Nabízíme klasické individuální doučování žáků i výuku jazyků pro dospělé v Liberci. Důraz klademe na kvalitu výuky, proto práci lektorů systematicky sledujeme. Doučujeme: -matematiku (a to i vysokoškolskou) -fyziku -informatiku -deskriptivní geometrii -chemii -biologii -ekonomii ...

Kurzy patchworku, kurzy šití oděvů, šicí stroje Bernina - Bernina Centrum AV. Výroba bytového textilu technikou patchwork. Bernina centrum - Šicí stroje Bernina, overloky, příslušenství. Poradenství, prodej, zaučení 7dnů v týdnu. Internetový prodej šicích strojů, příslušenství a galanterie.

Kurzy, školení: -jazyky -matematika.

Občanské sdružení: - tábory pro začátečníky - výcvikový kurz pro pokročilé - pobyty na statku i pro celé rodiny - vyjížďky - výlety - celodenní program - výcvik - obsedání koní, ustájení.

Prodej potápěčské techniky. Kurzy potápění: - probíhají v Praze, na naší základně na Orlíku nebo v zahraničí. Naučíme Vás potápět se podle systému NAUI, které je synonymem bezpečného potápění. Tento systém zaručuje, že kvalifikace které získáte nebudou nikdy zpochybněny. NOVINKA! INDIVIDUÁLNÍ KURZ POTÁPĚNÍ Instruktor se bude věnovat ...

Organizování zájmových i vzdělávacích kroužků a akcí pro děti a mládež.

Naše služby: - výklad karet - astrologie - kurzy Tarotu.

Andělské šperky a bižuterie, dekorování skla, malované obrázky, malované hedvábí, kurzy malování na hedvábí, zasazování minerálů do skla - tiffany technika.