Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola pro 206 dětí s jídelnou se speciální třídou pro děti s vadami řeči. K dispozici je prostorná zahrada která je vybavena pískovišti, kolotoči, průlezkami, skluzavkou a dřevěnými domky.

Základní škola Darkovice, U Kluziště 381/8 Mateřská škola Darkovice, Březová 1 Školní družina Darkovice, U Kluziště 381/8 Školní jídelna Darkovice, U Kluziště 381/8 Výdejna stravy v MŠ Darkovice, Březová 1 - součástí Základní školy a mateřské školy Darkovice, příspěvková organizace, 747 17 Darkovice, U Kluziště 381/8

Základní škola 416 725 711 Mateřská škola 416 725 912 Školní jídelna, tel.: 416 715 915

Mateřská škola má 5 pracovišť: MŠ Neumannova, MŠ Mostní, MŠ Olomoucká, MŠ Čajkovského a MŠ Sadová. Ředitelství školy je v MŠ Olomoucká Opava. Novinkou a zvláště velkou pomocí pro nás i naše děti je chůva v mateřských školách, která pomáhá paní učitelce při práci s dvouletými dětmi. Ve všech MŠ máme moderní vybavení, interaktivní tabule, pomůcky ...

Mateřská škola (školka). Školní jídelna: - tel.: 595532691. Je součástí Základní školy a Mateřské školy Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408.