Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Škola: -mateřská. Odloučená pracoviště: MŠ Husova 485 vedoucí učitelka: Zdeňka Bartošová MŠ Šafaříkova 1306 Vedoucí učitelka: Hana Vorlíčková.

Služby: -mateřská školka.

Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Dále podporujeme ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících ...

Služby: -mateřská škola -základní škola.