Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Fakultní škola Pedagogické fakulty UK Praha. Možnost zaměření na matemetiku, informatiku, přírodovědné předměty, florbal, výtvarnou výchovu.

Základní škola. Školní jídelna, tel.: 220809859 Mateřská škola, Tusarova 515/27 tel.: 220805525

Základní škola Mateřská škola: Holečkova 38 tel.: 257 31 48 07

Církevní mateřská škola. Církevní základní škola. Církevní gymnázium.

Škola hrou Vyrůstá-li dítě v ovzduší přátelství a jistoty, naučí se být rádo na světě. A právě atmosféra porozumění, jistoty, vstřícnosti a spolupráce je krédem naší mateřské školy. Poskytnout dětem citové zázemí a podmínky k rozvoji, a rodičům záruku, že je o děti dobře postaráno, je cílem naší každodenní práce.

Soukromé předškolní zařízení V Praze 5 pro děti, které se chtějí dozvědět více než jim mohou nabídnout ostatní mateřské školy. - speciální vzdělávací program pro intelektově nadané děti.

Soukromá mateřská školka a jesle pro děti od 12 měsíců do 7let s návazností na jesle..

Mateřská škola pro zrakově postižené. Základní škola pro zrakově postižené. Praktická škola pro zrakově postižené. Základní umělecká škola pro zrakově postižené.

Jesle, jeslišky. Databáze ověřených zařízení provozujících jesle a školky v Praze a České republice. Možnost vyhledávámí podle krajů. Hledáte jesle pro své děti? Podívejte se zde.

Jsme mezinárodní anglická školka pro děti od 1, 5 do 6 let. Vyučujeme metodou aktivního poznávání. Strukturovaný program kde vyučují rodilí mluvčí. Individuální přístup v rodinném prostředí se speciálním programem pro maminky a děti od 6 měsíců.

Škola je koncipována jako 8-leté gymnázium. Nabízíme zajištění přístupu na univerzity a vysoké školy v České republice i ve Spolkové republice Německo. V německém jazyce dále nabízíme i školu mateřskou a základní.