Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
MŠ a ZŠ Sluníčko – Montessori, s.r.o. je soukromá škola zařazená v registru škol České republiky MŠMT od roku 1992.

Provoz mateřské školky a jesliček. Hlídání dětí, možnost odpoledních kroužků.

Mateřská škola - kapacita 84 dětí - výuka angličtiny, hra na flétnu, sportovky, tanečky, keramika - výborná příprava dětí na vstup do ZŠ

Základní a mateřská škola. Přípravný ročník pro děti se sníženou koncentrací pozornosti, lehčími vadami řeči, grafomotorickými obtížemi, se zdravotním oslabením, se sociálním nebo jazykovým znevýhodněním.

Soukromá mateřská školka a jesle Klárka se nachází v Praze 7 u Parku Stromovka. Modrení bezbariérové herny. Výchova a vzdělávání s prvky Montessori- soustředění na osobnost.

Česko-anglická mateřská školka určená dětem od 2 do 6 let.

You-me.cz školka s angličtinou v Praze nabízí příjemnou rodinnou a láskyplnou atmosféru.

Mateřská škola - kapacita 112 dětí - výuka angličtiny a plavání

Mateřská škola - kapacita 80 dětí - výuka angličtiny

Mateřská škola kapacita 56 dětí kurzy anglického jazyka taneční, hudební a keramický kroužek

Mateřská škola - kapacita 84 dětí - výuka hry na flétnu a anglického jazyka.

Mateřská škola - kapacita 112 dětí - výuka angličtiny - výtvarný, keramický, pohybový a tělovýchovný kroužek i předplavecká výchova.

Mateřská škola - kapacita 100 dětí - výuka anglického jazyka