Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Sportovní soukromá mateřská škola

Mateřská školka Motýlek v lokalitě Říčany s celoročním provozem. Individuální přístup ke každému dítěti dle jeho potřeb a klidné rodinné prostředí.

Základní a Mateřská škola Mateřská škola: tel.: 326 398 216 Školní jídelna: tel. 326 398 231

Městské jesle. Bezbariérové odělení pro děti předškolního věku s kombinovanými vadami pod metodickým vedením odboru SVaZ. Oddělení je připraveno přijmou cca 7 dětí, pro které je schopno zajistit individuální plán odborné péče. O děti se bude starat tým odborníků (odborný lékař, rehabilitační sestra, dětské sestry, ...

Provozovatel soukromé mateřské školky. Krátkodobé i dlouhodobé hlídání dětí, mimoškolní aktivity, pronájem prostor na dětské oslavy. Moderní a čisté prostředí s vlastní zahrádkou.