Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Hledáte pro své děti hravé a bezpečné prostředí, jehož základem je citovost, smysluplná aktivita, zvídavost a radost z pohybu? Podívejte se na naše webové stránky, které Vás určitě zaujmou! Mateřská škola se nachází v klidném prostředí s velkou zahradou, saunou, čistým a upraveným interiérem, v blízkosti nádherných lesů. Ve školce samostatně ...

-Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Nonstop školka

Soukromá mateřská škola - děti od 3 do 6 let se zaměřením na všeobecný pohybový rozvoj a individuální přístup

Soukromá mateřská škola - program pro děti ve věku 3 - 7 let s individuálním přístupem.

Mateřská škola Základní škola Školní družina Školní jídelna

Mateřská škola. Základní škola. Základní škola: +420 325 654 640 Mateřská škola: +420 325 654 943 Školní jídelna: +420 325 654 942

Pražská školka je soukromé předškolní zařízení vyznávající zdravý životní styl. Nachází se v klidné přírodní lokalitě nedaleko od Prahy. Zdravý životní styl je promítnut nejen do stravování, ale do veškerých denních aktivit včetně spánku. Samozřejmostí je veškerá strava v BIO kvalitě. Přijímáme děti již od 18 měsíců..