Lázně nabízí možnost regenerace, rehabilitace a léčbu onemocnění. Podstupte masáže, procedury, koupele a další wellness aktivity, které vám pomohou od vašich zdravotních problémů. Navštívit může lázně Karlova Studánka, Luhačovice, Karlovy Vary a další.

Domov pro seniory Háje - pobytové sociální služby
Domov pro seniory Háje poskytuje pobytové sociální služby seniorům nad 65 let. Kromě poskytnutí celoročního příjemného ubytování, dobrého a vhodného jídelníčku a zajištění sociální péče podporujeme naše klienty v samostatnosti a aktivním trávení času. Naši klienti bydlí v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s kompletním vybavením.
Domov pro seniory Háje - pobytové sociální služby
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. poskytuje sociální služby seniorům a osobám se sníženou soběstačností nebo se zdravotním postižením. Klientům zajišťujeme pečovatelské služby terénní či ambulantní formou, osobní asistenci či odlehčovací služby v jejich domácím prostředí. Provozujeme také půjčovnu kompenzačních pomůcek.
Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o.
Lázně: Lazeňské léčebné a rehabilitační pobyty pro nemoci: - srdeční, cevní - pohybové ústrojí - nemoci nervové, onkologické, poruch výměny látkové - ambulantní léčba pro samopláteckou klientelu - hotelové ubytování Moravan 581683333 - dětská léčebna - odborný léčebný ústav pro kardiorehabilitaci.

Ústav sociální péče pro mentálně postiženou mládež.

Termální lázně Velké Losiny jsou nejstarší moravské termální lázně. Jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku se vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami. Nabízí léčbu přírodními termálními sirnými prameny, které vyvěrají na tektonickém styku Keprnické a Desenské klenby. Teplota vody je 36 – 37 °C a odpovídá hloubce jejího tvoření kolem 1000 m. Jedná se ...

Ústav sociální péče pro mentálně postižené. Rehabilitační dílna: - ČSL armády 808/43b, Krnov - tel: 554620035 - email: dilnakrnov@seznam.cz Chráněné bydlení: - Petra Bezruče 4, Město Albrechtice - tel: 554652625, 776652682, 731692321 - email: pbezruce@seznam.cz Rehabilitační dílna: - Náměstí Míru 7, Město Albrechtice - tel: ...

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Pobočky: - Za Drahou 2461/3, Krnov, tel. 554 610 870, 731465041 - B. Smetany 536/35, Město Albrechtice, tel.554 652 257, 604917439.

Lázně. Léčba: - nemoci pohybového aparátu - stavy po úrazech a operacích pohybového aparátu - rehabilitace - nemoci neurologické - nemoci oběhového ústrojí - stavy po popáleninách.

Zdravotnické zařízení: - ústav sociální péče pro mentálně postižené. Domov důchodců.

Nabízí: - komplexní, příspěvkovou a samopláteckou lázeňskou péči - ambulantní rehabilitaci - ozdravné pobyty. - ubytování - restaurace

Služby: -celoroční pobytová služba sociální péče, domov pro osoby se zdravotním postižením Cílová skupina: -mentálně postižení muži i ženy ve věku nad 18 let s možným dalším nedominujícím tělesným či smyslovým postižením.

Odborný léčebný ústav. Léčebna dlouhodobě nemocných (LDN) Plicní léčebna (TRN). Ústavní rehabilitační léčba.

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí, přímo pod nejvyšším vrcholem - horou Praděd. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.

Služby: - poradenská a terapeutická pomoc pro děti, mládež a jejich rodiče - komplexní psychologická diagnostika - individuální práce s oběťmi, agresory - zajišťování osmitýdenních pobytů na internátních oddělení SVP. Určeno: - dětem od 6ti let a mládeži do ukončení středoškolského vzdělání s výchovnými problémy, jejich rodinám, obětem ...

Dětská léčebna: - zabývá se problémem dětské obezity, poruchami příjmu potravy - chronická onemocnění dýchacích cest - vadné držení těla.

Sanatorium Znojmo s.r.o. se zaměřuje na lázeňství a rehabilitace pro bolesti v zádech.

Ústav sociální péče pro mentálně postiženou mládež.

Domov důchodců: - Martinákova 9, Prostějov tel. 582344476 - Určice tel. 582357137.

Domov se zvláštním režimem pro osoby s chronickým duševním onemocněním.

Lázně Hodonín, s.r.o. provozuje lázně s masážemi, wellness, krytým bazénem i koupalištěm.