LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA, Olomouc
LÉKÁRNA POD BŘEČŤANEM s.r.o.

Lékárny zajišťují prodej volně prodejných léčiv, kosmetiky, zdravotnického materiálu, doplňků stravy, vitamínů a minerálů, drogistického zboží, zdravé výživy, čajů a dalších léčiv, doplňků a pomůcek. Nakupovat lze v kamenných nebo internetových lékárnách.

Naše lékárna Vám nabízí kompletní sortiment lékárenského zboží a zdravotnických potřeb, kosmetiky a veterinárních léčiv. Součástí lékárny je také oddělení rehabilitačních a ortopedických pomůcek. Pro naše zákazníky máme také klientské karty. Lékárnu naleznete na okraji pěší zóny na křižovatce Svitavské a Smetanovy ulice v Blansku. Více se ...

Lékárna U Elišky. Poskytujeme lékárenskou péči na nejvyšší možné úrovni, ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a s maximální vstřícností. Samozřejmostí je odborné poradenství jako součást komplexní lékárenské péče. Mimo léků, doplňků stravy, čajů, dětské výživy a kosmetiky nabízíme i zdravotní obuvi pro děti a dospělé od firmy ...

Jsme nová moderní lékárna nacházející se v kompletně zrekonstruovaných prostorách v těsné blízkosti polikliniky Dům zdraví Marty Hartlové. Prodej: - široký sortiment léků na předpis, vitamínů, doplňků stravy, přírodních léčiv, homeopatik, kosmetiky a potřeb pro děti. V roce 2013 jsme se stali partnerem sítě lékáren BENU zahrnujícím přes 120 ...

Lékárna Prodej: - lékárna, léky - potravinové doplňky - přírodní produkty - zdravotnické potřeby - kosmetika - přípravky pro péči o zuby - inkontinentní pomůcky - vitamíny - obvazový materiál.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - léčebné pomůcky - vitamíny - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Prodej, e-shop: - léky - doplňky stravy

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Léky na předpis, volně prodejné léky, vitamíny a minerály, doplňky stravy, čaje, léčebnou kosmetiku, zdravotnickou obuv a další sortiment.

Lékárna Korunka nabízí široký sortiment zboží za trvale přívětivé ceny. Máme bohatý věrnostní systém s mnoha benefity. Provozujeme profesionální dermatologické centrum. Nabízíme odborné poradenství a vždy přívětivý přístup.

Lékárna. Prodej, příprava, výdej léků.

Poskytování lékárenské péče v lékárně základního typu v rozsahu: 1.výdejní činnost pro veřejnost 2.výdej na žádanky pro ambulantní zdravotnická zařízení - trvalá činnost 3.příprava léčivých přípravků v rozsahu: -léčivé přípravky, u kterých není požadována sterilita -sterilní léčivé přípravky s protimikrobní přísadou 4.vstupní kontrola ...

Zelená lékárna. Kompletní sortiment: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - doplňky stravy - vitaminy - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Prodej a výdej léků a zdravotních potřeb. Prodej doplňků stravy.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky, léčiva.