Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Velkoobchod, e-shop - lékařská technika - AED defibrilátory - monitory životních funkcí - dezinfekční prostředky - infuze, injekční jehly - teploměry, glukoměry.

Dodávka, prodej - lékařská zobrazovací technika - lékařské monitory - lékařské tiskárny.

Distribuce, prodej - specializovná léčiva - zdravotnický materiál - zdravotnická technika.

Distribuce, prodej - zdravotní technika, přístroje a produky - pipetovací automaty - analyzátory - průtokové cytometry.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Prodej - pomůcky a služby pro pacienty s diabetem - jehly pro inzulínová pera - glukometry - testovací proužky ke glukometrům.

Prodej spotřebního materiálu a zdravotnické techniky - kyslíková terapie - odsávací systémy - injekční stříkačky a jehly - chirurgické materiály - ochranné pomůcky.

Dodávka, prodej, e-shop - zubařská technika a přístroje - dezinfekce, sterilizace - autoklávy - RTG technika - stomatologický materiál.

Dodávky, obchod, prodej, distribuce: -dentální a zdravotnický materiál pro privátní lékaře, nemocnice a státní instituce -dodáváme materiál značek EDENTA, 3M ESPE, GC, SAFINA, VOCO, MEDIN, HARTMANN Stomatologické potřeby: -otiskovací materiály -dentální pryskyřice -zuby -farmaceutické přípravky -ostatní laboratorní materiál ...

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Dodávka, prodej: - rentgenové, ultrazvukové přístroje - mamografy - intraorální RTG přístroje - ochranné pomůcky proti RTG záření.

Dodávka, prodej, výhradní zastoupení - veterinární nástroje Marmed GmbH.

Velkoobchod se speciálním zdravotnickým materiálem pro obory: -hematologie. -kardiologie. -urologie. -radiologie.

Dodávka: - lékařské technologie - zdravotnické prostředky

Dodávka, montáž, servis, opravy: - zdravotnické přístroje RTG (rentgeny).

Výroba a distribuce: -výrobků určených pro vybavení integrovaných záchranných systémů, armády, zdravotnických, školských zařízení

On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra, beauty, zubní technika, veterinářské a další nástroje on-line.

Nabízíme širokou škálu: - zubní techniky - zubní materiál - výplňový materiál - RTG - bělení zubů - dokončování a leštění - cementy - prevence atd.

Provádíme prodejní a servisní činnost na přístrojích řady DIACOM.

Kompletní vybavení a servis stomatologických ordinací: - prodej a servis stomatologických souprav A-dec - prodej a servis stomatologických nástrojů W&H, EMS a Lares - digitální a rentgenová technika Vatech, E-woo a KaVo Gendex - výroba a projekce ordinačního nábytku Spektrum a Tavom - spotřební materiál, dezinfekční prostředky

Velkoobchod: -lékařské přístroje -chemické indikátory sterilizace zdravotnických prostředků -dýchací přístroje CPAP, plicní ventilátory