Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Prodej, dodávka, poradenství: -masážní lehátko -ozónová perličková lázeň, koupel -biotronová lampa.

Společnost ÚJV Řež, a. s. poskytujeme širokou škálu služeb, které zahrnují především projektové a inženýrské činnosti v oblasti energetiky, průmyslu a zdravotnictví. Zaměřujeme se zejména na podporu bezpečného a efektivního provozu energetických zdrojů, chemii palivového cyklu a komplexní služby při nakládání s radioaktivními a jinými odpady a na ...

Výroba, distribuce: - doplňky stravy - veterinární přípravky

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -homeopatie -zdravotnické potřeby -vitamíny a potravinové doplňky -rostlinné přípravky -čaje, koření a potravinové doplňky VALDEMARA GREŠÍKA -bylinné a zdravotní čaje -inkontinenční pomůcky -ortopedická obuv SANTÉ -dentální hygiena -značková kosmetika, dermokosmetika -veteriární ...

Lékárna Cedr - prodej léčiva, léků, vakcín a homeopatik - volný prodej vitamínů a potravinových doplňků.

Činnost - marketingové služby v v oblasti farmaceutického průmyslu - distribuce léčivých přípravků.

Lékárna Na Vráži u sv. Kryštofa. Prodej - léky, léčivo - vitamíny, potravinové doplňky.

Výroba, distribuce - léčiva, léčivo - farmaceutické produkty proti alergiím.

Vývoj a výroba pevných lékových forem - vývoj a výzkum v oblasti farmaceutických technologií - mikronizace, solubilizace, tvorba komplexů a adičních směsí, jejich granulace.

Distribuce léčiv. Lékárna Slunce v Lékařském domě Potoky 5145 760 01 Zlín e-mail: mail@lekarnaslunce.cz

Lékárna - prodej léků a léčiv. Lékárna Na Bojišti - adresa: Na Bojišti 2, 120 00 Praha 2 - tel. 608 274 801.

Společnost ALTHEA spol. s r.o. provozuje internetovou a kamennou lékárnu v Děčíně. V lékárně naleznete velký výběr z volně prodejných léků, zdravotnických potřeb, potravinových doplňků a kosmetických přípravků. Kamenná prodejna navazuje svým provozem na původní lékárnu, která byla v roce 1972 přemístěna na nynější adresu. Roku 1993 jsme se ...

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - gely pro ultrazvuková pracoviště (sonografy) - ECOGEL - doplňky stravy - potravinové doplňky - vitamíny - minerály.

Lékárna Zdraví. Prodej, e-shop: - léky, doplňky stravy, kosmetika. Pobočky: - Mohelnice - Bludov - Postřelmov.

Výroba bylinných tinktur Naděje. Výroba, prodej: - bylinné tinktury a extrakty z pupenů - regenerační masti, oleje a tinktury na vnější použití. Služby: - sestavení kůry z bylin a extraktů z pupenů - přednášky o bylinných tinkturách dle domluvy. Prodej v provozovně i na dobírku.

Vývoj, výroba - krmiva - veterinární přípravky pro malá i velká zvířata.

Vývoj, výroba a prodej potravinové doplňky a kosmetické přípravky na bázi včelích produktů a rostlinných extraktů. Výroba rostlinných extraktů a vzácných cukrů (D+mannose). Zakázková výroba (tablety, kapsle, roztoky, adjustace vet. léčiv). Přípravky: Dárkové sady Medové sirupy Nachlazení, chřipka Pohybový systém Propolisové ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Výroba, distribuce - zdravotnické prostředky - léčiva.

Lékárna Na Náměstí - prodej, e-shop - léky, potravinové doplňky. Lékárna Před Špitálem - adresa: B. Němcové 39/610, České Budějovice - tel. 386 325 493.

Lékárna - 1.poschodí Švejdova pavilonu. Prodej, výdej, příprava: -léky.