Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kosmetika -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby -zákaznické kartičky 5% na doplatky za recept, 3% na volný prodej.

Vývoj, výroba: - humánní a veterinární léčiva - léky, léčiva

Výroba, prodej: - léčiva Lék* IMUNOR: - pomáhá lidem oslabeným sníženou obranyschopností i nemocemi a alergikům.

Farmaceutická společnost, výroba, vývoj, distribuce - léky a potravinové doplňky.

Dodávka, logistika: - zdravotnický materiál - léčivé přípravky.

Společnost MedPharm Consulting spol. s r.o. nabízí: - distribuce léčiv, zdravotnického materiálu a vakcín - provozování nestátního zdravotnického zařízení - lékárna U Červeného orla.

Distribece dopl'nku stravy a léčiv

Dovoz a distribuce: - potravinové doplňky - léky - kosmetické prostředky.

Prodej: -vitamíny, minerály VITALAND -zdravá výživa -přípravky na hubnutí

E - shop: - produkty na podporu zdraví oblast ortopedie Výroba: - inovativní produkty na podporu zdraví Prodej: - produkty na podporu zdraví (oblast ortopedie) Virtuální ortopedická ambulance.

-Zprostředkování obchodu -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Skladování zboží a manipulace s nákladem -Realitní činnost -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování ...

Služby: Oblasti léčby: - hemoroidy - arteriální hypertenze - diabetes mellitus - onemocnění trávicího traktu - osteoporóza - péče o tkáně

Weleda je švýcarská farmaceutická firma vyrábějící přírodní léčiva a kosmetiku. Vznikla v roce 1921 jako malá farmaceutická laboratoř, dnes je celosvětově největším výrobcem léčiv antroposofické medicíny a čisté přírodní kosmetiky. Její dceřiné společnosti nalezneme v 17 zemích celého světa, obchodní zastoupení v dalších téměř 30 zemích.

Výroba: - léčiva - farmaceutické výrobky.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Služby: -prodej Enterosgel – detoxikační přípravek

Činnosti lékárny: -výdej a prodej zdravotnických prostředků -výdej léčivých přípravků na lékařský předpis -laboratorní příprava léčivých přípravků, odborné poradenství

-zprostředkování obchodu a služeb - výroba produktů značek POY-SIAN