Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Činnost: - zastupování zahraničních farmaceutických firem - marketingové služby pro farmaceutické firmy

Služby: -zdravotní poradna s prodejnou Maloobchod, prodej, e-shop: -produkty přírodní medicíny

Výroba léčiv. Struktura nabídky: - výroba infuzních roztoků a parenterálních přípravků - analytické zkoušky kontrolní laboratoře - obalový materiál.

Lékárna. Léky na předpis, volně prodejné léky, vitamíny a minerály, doplňky stravy, čaje, léčebnou kosmetiku, zdravotnickou obuv a další sortiment.

Biotechnologická společnost zabývající se vývojem nové aktivní buněčné imunoterapie.

Zabýváme se: - zakázkovou výrobou potravinových doplňků. Služby: - vývoj Produktů - granulace za vlhka - tabletování - blistrování - balení do dóz - mletí - fluidní sušení - kapslování - balení do sáčků - etiketování - suchá granulace - homogenizace - sypké přípravky - balení do obalů aj.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva

Provozujeme internetovou lékárnu se sortimentem volně prodejných léčiv a potravinových doplňků z běžných lékáren. Nabízíme také zdravotnické potřeby a pomůcky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva.

Výroba-léčivé přípravky: -masťové základy (masti, krémy, gely, suspenze, pasty) -tablety -smluvní výroby-masťové základy a tablety, včetně balení (např. pro kosmetické firmy). Kontrola jakosti-certifikovaná laboratoř SÚKL Praha pod identifikačním číslem 510: ...