Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Maloobchod,prodej: -léky,léčiva -vitamíny -léčebná kosmetika. Provozní doba: -po,út,čt,pá 7:30-16:30 -st 7:30-17:00.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Maloobchod,prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotní materiál -zdravotní obuv, boty.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál, potřeby.

Prodej - švédské utěrky - magická čistící houbička Prodej - léčivé přírodní balzámy

Výroba, prodej: -zdravotnické a kompenzační pomůcky pro imobilní pacienty (toaletní křesla ,manipulační vozíky, servírovací stolky). Prodej, servis: -motorové pily -rozbrušovačky -postřikovače -tlakové čističe -nůžky na živé ploty -elektrické a motorové sekačky VIKING -destilační přístroje -výrobky firmy KAVALIER ...

Prodej: -zdravotnická technika -potřeby pro zdravotnictví -stříkačky injekční, jednorázové, insulínové (inzulínové) -sety (sady) infúzní, transfúzní -infúzní roztoky, infúze. Montáž, instalace: -klimatizace -vzduchotechnika -odvlhčovače vzduchu -stropní ventilátory.

Lékárna. Maloobchod,prodej: -léky,léčiva -obvazový materiál -vitamíny,čaje.

Lékárna: Maloobchod,prodej: -léky,léčiva -zdravotnický materiál.