Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - potravinové doplňky - zdravotnický materiál.

Lékárna. Maloobchod, prodej, distribuce: - léky, léčiva, homeopatie, volně prodejná léčiva - zdravotnický materiál.

SG - VET, s. r. o. zajišťuje komplexní dodávky veškerého sortimentu pro veterinární praxe. Velkoobchod, distribuce, prodej, E-shop: - veterinární i humánní léčiva, biopreparáty - krmiva, nutriční doplňky - klinické diety - chovatelské potřeby - instrumentárium a zdravotnický materiál - pracovní oděvy, ochranné pomůcky - doplňkový ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živností volných -Specializovaný maloobchod

Lékárna Avena, Jablunkov, okres Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - potravinové doplňky - léčebná kosmetika - čaje.

Lékárna E - shop - léčiva - kosmetika

Výdej léků na předpis. Prodej: - volně prodejné léčiva - doplňk stravy - vitamíny - čaje - léčebná kosmetika - dětská výživa - inkontinentní pomůcky - jiné zdravotnické prostředky - homeopatika.

Prodej, e-shop, poradenství: - léčiva, léky. Zdravotnický informační portál, služby pro lékárny.

Lékárna 111 - PhMr. Olga Koudelková je součástí sdružení nezávislých lékáren Magistra. Zabýváme se prodejem léků, zdravotních potřeb, léčivých mastí a čajů, sortimentu pro sportující, přípravků pro zvyšování výkonu a snižování nadváhy, veterinárních léčiv, vitamínů, minerálů, léčebné kosmetiky, šampónů, gelů na celulitidu, krémů i základního ...

-Specializovaný maloobchod

Výroba, sklad: -nealkoholické nápoje -džusy RELAX -farmacie. Další kontakt: -WALMARK, a.s., Oldřichovice 44, tel: 558761701.

Farmaceutická společnost. Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej, export: - potravinové doplňky - sportovní výživa, doplňky pro sportovce - léčiva, léky - vitamínové produkty, vitamíny.

Vývoj a výroba pevných lékových forem - vývoj a výzkum v oblasti farmaceutických technologií - mikronizace, solubilizace, tvorba komplexů a adičních směsí, jejich granulace.

Distribuce léčiv. Lékárna Slunce v Lékařském domě Potoky 5145 760 01 Zlín e-mail: mail@lekarnaslunce.cz