Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Služby - outsourcing - marketing - generické léky, nutriční výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotní potřeby - homeopatie.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - kosmetické výrobky.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické přípravky - léčiva - kosmetické výrobky. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnický materiál. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - léčebná kosmetika - zdravotnický materiál. Sídlo společnosti: - Brno - Královo Pole, Palackého třída 924/105.

Lékárna. Výdej na recepty, prodej: - léky - léčiva - potravinové doplňky - léčebná kosmetika.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnický materiál. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - farmaceutické přípravky, léčiva a kosmetické výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnický materiál - zdravotní obuv, boty. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Pod značkou MEDIPOINT® přichází na český trh první skutečně funkční systém pro exkluzívní a řízený přímý prodej vybraných vyhrazenýc léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a doplňků stravy mimo lékárenský segment. Reaguje tak na požadavky zákazníků rozšířit prodej vybraných, volně prodejných léků mimo toto tradiční prodejní místo. Aktuálně ...

Prodej přístrojů pro osobní a profesionální rehabilitaci Magnetoterapie ARTROGEL - prodej přírodních oleogelů na klouby, cévy a záda a k masáži bolestivých míst

Potřebujete si vyzvednout léky na předpis, nebo chcete jen poradit jaké léky či doplňky stravy by byly pro Vás vhodné? Navštivte naši lékárnu, kde nabízíme velký výběr léku i léčiv na volný prodej i na lékařský předpis. V naší nabídce naleznete také homeopatika, čaje a kosmetické přípravky, dětskou výživu, zubní doplňky, léčebnou kosmetiku. ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - dětský sortiment, doplňky stravy - vitaminové přípravky (vitamíny) - čaje a homeopatika - zdravotnický materiál - veterinární léčiva - zdravotnické potřeby (pomůcky) - kosmetika značek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.