Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotní potřeby.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Prodej: - farmaceutické produkty - volně prodejné léčivé přípravky a potravinové doplňky. Produkty: - ArginMax pro muže - ArginMax pro ženy - tělový krém Elasti-Q - IMUNIT - zeštihlující tělový krém CORECTIA - IVE - chladivé mazání DYNAMIC - chladivé mazání Priessnitz - kloubní mazání Priessnitz.

Farmaceutická, chemická výroba: - sterilní léčivé přípravky (tekuté lékové formy) - nesterilní léčivé přípravky (kapalné a pevné lékové formy, aerosoly) - galenické přípravky, tinktury a extrakty - léčivé látky, účinné farmaceutické substance Výroba, nákup, prodej, dovoz, vývoz, skladování a likvidace psychotropních a omamných ...

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické zboží.

Lékárna: - kompletní lékárenský sortiment - homeopatie - veterinární léčiva - zdravotnický materiál.

Lékárna: - kompletní lékárenský sortiment - homeopatie - veterinární léčiva - zdravotnický materiál. Pobočka: - Dr. E. Beneše 103/28, Bruntál, tel. 554 712 241 - Jiráskova 106, Horní Benešov, tel554 748 070.

Výdej, prodej: - léky - parafarmaceutika - homeopatika - dermatokosmetika - dětská kosmetika - dětská výživy - diabetická obuv - zdravotnické prostředky. Měření: - krevní tlak - tělesný tuku. Poradenství.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické výrobky.

Lékárna. Prodej: - léky - zdravotnické potřeby - farmaceutické výrobky. Pobočka: - Bolatice, Hlučínská 6: - tel.:553654741.

Velkoobchdod, distribuce: - léčiva, léky - zdravotnický a dentální materiál.