Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Velkoobchod, distribuce: - léky - léčiva.

Vývoj, výroba: -imunologické preparáty. -vakcíny..

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické substance - přírodní extrakty - vitamíny - kosmetické suroviny..

Export a import v oblasti chemie, farmacie, balneologie, klinické studie, oftalmologie, chemicko-technologických zařízení, zdravotnické techniky.

MENOLISTICA® - pro ženy po čtyřicítce. Pomáhá udržovat fyzickou formu a energii, které jsou podmínkou dobré nálady - a podporuje zachování jemnosti a ženskosti.

Velkoobchodní prodej léků a léčiv a prostředků zdravotnické techniky.

Novo Nordisk je světovou jedničkou v péči o pacienty s diabetem. Stala se jí díky své rozsáhlé nabídce produktů pro diabetiky, zahrnující i nejpokročilejší produkty v oblasti systémů pro podávání inzulinu, poruchy srážení krve, růstové poruchy a substituční hormonální terapie.

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Farmaceutická společnost s celosvětovou působností.

Dodavatel zdravotnického materiálu, Poradenství ve zdravotnictví

Internetový prodej přípravků pro podporu erekce.

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Frima se zabývá klinickým zkoušením léků fáze I-IV, registrací a marketingem léků v České republice, východní Evropě a Evropské unii..

Prodej: - léčiva - léky - potravinové doplňky - zdravotnické pomůcky.

Dovoz a distribuce: - bylinná veterinární léčiva a krmné přísady.

Prodej léků, léčiv, vitamínů a potravinových doplňků. Výdej léků na lékařský předpis.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Zastupování zahraničních výrobců léků a léčivých surovin.

Internetová lékárna OnlineZdravi.cz nabízí mnoho produktů pro Vaše zdraví krásu od spousty výrobců. Stále máme pro Vás připraveno zboží se zvýhodněnými akčními cenami, případně výhodným rodinným balením. Zboží je možné nechat zaslat na dobírku a nebo vyzvednout osobně v naší kamenné lékárně.

Otehotnet.cz - největší specializovaný obchod, velkoobchod, dovozce, vývozce a e-shop s produkty pro podporu početí, otěhotnění.