Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Maloobchod, prodej: - bylinné a ovocné čaje - léčivé byliny - dobré koření - bylinné sirupy - bylinné kapky - bylinné masti - přírodní rostlinné silice - vláknina, psylium - kosmetika - masážní gely a oleje - přírodní kosmetika Ryor: - ayurvédské čaje.

E - shop - kosmetika - parfémy dovoz Indie Prodej - repliky starých gramofonů dovoz Indie E-shop - bytové doplňky (dovoz Indie) - bylinné přípravky - dámské, pánské a těhotenské oblečení - dětské oblečení

Česká soukromá výzkumná, výrobní a obchodní společnost v oblasti unikátních produktů. Produkty lékaři a farmaceuty vytvořené a ověřené účinné konopné kosmetiky pro ošetření akutních i chronických kožních nemocí a problémů: - akné, - ekzém (atopie), - lupénka (psoriáza), - seboroická dermatitida (nadměrný mazotok), - kožní ...

Společnost RosenPharma, a.s. je ryze českou společností, která se již více než čtrnáct let zabývá technologií výroby tabletových forem a výrobou potravinových doplňků. V rámci smluvního partnerství vyrábí a dodává na český trh léčiva a potravinové doplňky.

Nabízíme veterinární léčiva a odborný materiál pro veterinární lékaře a lékárny, krmiva a diety Hills, Trovet.

Přírodní léky pro Vaše zdraví. Nabízíme čínské bylinné tablety, ayurvédu, tinktury, gemmoterapeutika, Tea Tree, zelené potraviny, chlorellu, spirulinu, ječmen, Aloe, nimbu, Joalis, Diochi a přípravky na detoxikaci a proti parazitům.

Dovoz, velkoobchodní prodej a distribuce veterinárních léčiv.

Prodej léčiv a zdravotnických potřeb.

Bayer HealthCare: - působí v České republice v oblastech veterinárních přípravků, volně prodejných léčivých přípravků a v oblasti přístrojů používaných v laboratorní diagnostice - zázemí nadnárodní společnosti Bayer HealthCare umožňuje poskytovat zákazníkům v České republice ty nejlepší produkty a služby

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Pfizer je celosvětově největší farmaceutická firma, která: - objevuje - vyvíjí - vyrábí - prodává špičkové léky na předpis.

Divize Consumer Healthcare společnosti GlaxoSmithKline pokrývá hlavní oblasti volně prodejných léků a produktů ústní hygieny.

E - shop - ústní voda Výroba - ústní voda - zubní a mezizubní kartáčky - dentální nitě

Alliance Healthcare je předním distributorem léků v České republice.