Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Prodej farmaceutického zboží, kojenecké výživy a potravinových doplňků.

Prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika -spotřební materiál -léky

Vyroba: -účinné látky léčiv (API) -meziprodukty pro výrobu účinných látek. -aktivní složky kosmetických výrobků.

Lékárna U Divadla. Prodej zdravotnických potřeb.

Lékárna Centrum: - léky humánní, homeopatika - léčivé rostliny, kosmetika - zdravotnické potřeby.

Prodej - biologické rekombinované proteiny - monoklonální a polyklonální protilátky

Výroba - monoklonální protilátky

Prodej bylinných směsí a bylin. Bowen masáže. Distribuce lázeňských produktů Bük Fürdo.

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Naše lékárna je privátní lékárnou základního typu. Nabízíme kompletní sortiment léků na lékařský předpis i velký výběr volně dostupných léčiv. Pokud přípravek nemáme, je možné jej po dohodě objednat. V nabídce máme zdravotnické a hygienické potřeby, vitamíny, minerály i potravinové doplňky stravy. Můžete u nás zakoupit bylinné čaje a další ...