Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Společnost zásobuje veterinární lékaře, lékárny a vybrané e-shopy prostřednictvím svých pěti prodejních skladů po celém území ČR.

Velkoobchod, prodej: -přípravky pro péči o nohy, pedikúru.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kosmetika -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby -zákaznické kartičky 5% na doplatky za recept, 3% na volný prodej.

Prodej: -vitamíny, minerály VITALAND -zdravá výživa -přípravky na hubnutí

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Pronájem movitého a nemovitého majetku. -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Lékárna Březolupy. Maloobchod, prodej: -veškerá léčiva na lékařský předpis -individuálně připravovaná léčiva -volně prodejná léčiva -léky sloužící ke snižování nadváhy -přípravky systémové enzymoterapie -bylinné čaje, léčivé minerální vody -široký sortiment vitamínových přípravků a potravinových doplňků -zdravotnické ...

Lékárna. Prodejna a výdejna léků a zdravotnických potřeb.

Lékárna. Malooobchod, prodej: - léky, léčiva - léčebná kosmetika.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -vitamíny -čaje -zdravotní kosmetika.

Reflexologická kamenná deska (pro léčbu a prevenci plochých nohou) Antibakteriální funkční prádlo Koloidní stříbro

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, farmaceutické výrobky -výdej léků na recept.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kojenecké zboží a výživa -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny, minerály, homeopatika - potravní doplňky - lékařská kosmetika - zdravotnický materiál a ortézy. Měření krevního tlaku. Sídlo společnosti: - Brno - Pisárky, Žabovřeská 68/4.

Lékárna. Distribuce ortopedických pomůcek značky Handicap. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -čaje -kojenecká výživa -zdravotní kosmetika.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -mastě, mastičky -čaje.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -vitamíny, minerály -čaje, fytofarmaka -potravinové doplňky -zdravotní materiál -léčebná kosmetika -sortiment pro děti a maminky -veterinární léčiva -homeopatika.