Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna U Červeného kostela nabízí svým zákazníkům široký sortiment volně prodejných léků i léků na lékařský předpis. Dále u nás samozřejmě zakoupíte léky proti bolesti, na chřipku a nachlazení, gynekologické a kožní přípravky, čaje i zdravotní obuv. V naší lékárně se o Vás postarají profesionálové, kteří Vám vždy rádi poradí a pomohou.
LÉKÁRNA U ČERVENÉHO KOSTELA s.r.o.
Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -vitamíny, minerály -čaje, fytofarmaka -potravinové doplňky -zdravotní materiál -léčebná kosmetika -sortiment pro děti a maminky -veterinární léčiva -homeopatika.

Výroba, prodej, distribuce: - léčiva, léky (chemické a rostlinné produkty pro lékařské účely) - sterilní roztoky - zdravotnický materiál - hemodializační koncentráty a roztoky - citrasátové roztoky - hemofiltrační roztoky.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva, vitamíny -čaje, kojenecká výživa -zdravotní obuv.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby -monitorování krevního tlaku.

Lékárna. Prodej, výdej na recept: -léky, léčiva -vitamíny Výdej léků na recepty, prodej za hotové Sídlo společnosti Větrná 1467 686 05 Uherské Hradiště

Nabízíme sortiment volně prodejných léků i léky na předpis a další doplňkové zboží.

Lékárna Sano. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky pro postižené - podpůrné léky - vitamíny a doplňky stravy.

Hlavní lékárna.Síť lékáren EUROPHARM. Maloobchod, prodej: -čaje -vitamíny -výživa pro děti -kosmetika s léčebným účinkem. Dermokosmetické centrum: -diagnostika pokožky -poradenství, doporučení vhodných přípravků dle typu pleti.

Odborně školený personál: -homeopatie Prodej, maloobchod: -léky na lékařský předpis i volný prodej -homeopatika -léčivé byliny -kojenecká výživa -zdravotní obuv -rehabilitační, ortopedické pomůcky

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -vitamíny -čaje a byliny -zdravotní kosmetika -zdravotní obuv -bachovy květové esence - na léčbu psychických problémů, bloků, deprese, strachu -homeopatie.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -mastě, mastičky -čaje.

Lékárna. Prodej: -léky, vitamíny -kojenecká výživa -čaje -kosmetika s léčebným účinkem.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, vitamíny -kojenecká výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa.

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky, l éčiva - výdej léků na repecepty (předpis) - kojenecká a zdravá výživa - čaje, vitamíny.

Lékárna. Prodej: -léky, čaje, masti, kosmetika. Výdej: -léky.

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky - léčiva.

Pronájem: -nemovitosti. Maloobchod s farmaceutickými přípravky.