Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Nestátní zdravotnické zařízení: -rehabilitace -revmatologie -interna.

Vysočinské nemocnice s.r.o. jsou nestátní zdravotnické zařízení provozující léčebny dlouhodobě nemocných a ambulance (interna, ultrasonografie, diabetologie, urologie, plicní a kalmetizace) a pracovištěm RDG. Poskytujeme léčebnou, ošetřovatelskou a rehabilitační péči o dlouhodobě nemocné. Nabízíme možnost využití nadstandardního pokoje i služeb.

Nestátní zdravotnické zařízení poskytující trvalou komplexní lékařskou ošetřovatelskou péči s celkovou kapacitou 104 lůžek. Z toho je 89 lůžek vyhrazených pro následnou péči typu LDN a 15 lůžek pro klienty vyžadující dlouhodobou ošetřovatelskou péči bez nepřetržitého lékařského dohledu. I pro tyto klienty je v našem zařízení lékař dostupný 24 ...

Dům pro Julii, z. ú. je nezisková organizace zakládající dětský lůžkový hospic.

Revmatologické a osteologické centrum MEDICAL PLUS se specializací na biologickou léčbu je jedno z nejmoderněji vybavených pracovišť svého druhu v České republice. Služby: - revmatologie - centrum biologické léčby - denzitometrie - vyšetření pohybového aparátu ultrazvukem Ambulance zajišťuje ošetření pro pacienty s diagnózou: - ...

Diagnostické a léčebné centrum, zdravotnictví: -komplexní vyšetření zdravotního stavu -zaměření na prevenci civilizačních a nádorových onemocnění (onkologie) -komplexní zdravotní prohlídky a lékařské vyšetření -preventivní minimum(kontrola krevního tlaku, krevní testy-cholesterol, cukr), vyšetření moči, konzultace zdravotních problémů ...

Urologie, nestátní zařízení: - komplexní ambulantní diagnostická a léčebně preventivní péče v oblasti urologie.

Ambulantní zdravotní péče. Nestátní zdravotnické zažízení: -urologie, chirurgie, onkologie. Mammografie Onkologie Urologie.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgie -gynekologie -zubní lékař -rehabilitace.

Neziskové zdravotnické zařízení. Zdravotní a sociální služby.

Centrum kardiovaskulární a transplantační chirurgie Brno se zaměřuje na ambulantní a lůžkovou péči, ošetřování, operace a další s tím související činnosti.

Endoskopické centrum Stonava: - moderní operační technika - nevyžaduje řez na těle pacienta -vpichy přes břišní stěnu. Gynekologické a chirurgické zařízení. Všechny operační výkony v oboru gynekologie. Ambulantní a lůžková péče. Výkony: - od sterility, interupce, nitroděložní výkony, hysteroskopie a další.

Nemocnice. Nestátní zdravotnické zařízení. Lůžková péče: -chirurgie, interní lékařství, neurologie, anesteziologie, resuscitace, fyziatrie, balneologie, léčebné rehabilitace, otorinolaryngologie-ORLX- ušní, nosní, krční. Ambulantní služby: -radiodiagnostika -klinická biochemie -interní lékařství -chirurgie ...

Zdravotnictví: -psychiatrická léčebna: -psychózy, neurózy -patologické hráčství -alkoholismus -dětské oddělení.

L'ART klinika. Ambulance ženského lékaře - asistovaná reprodukce - IVF a gynekologické ordinace - diagnostika - léčba poruch plodnosti.

Detašované pracoviště. Plicní ambulance. Ambulance TRN (pro transpirační a respirační nemoci). Kalmetizace.

Nestátní zdravotnické zařízení Neurorehabilitační klinika AXON Zlín s.r.o. přebírá částečně aktivity ComplexTherapy Zlín. Fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Robotická rehabilitace: - neurorehabilitační léčba - dětská neurorehabilitace.

Služby: -ošetření moderními laserovými technologiemi, epilace, IPL, odstranění žilek -plasticko estetické výkony, korekce víček, modelace ušních boltců, liposukce, odstranění znamínek.

ReproGenesis a.s. je zdravotnické zařízení, asistovaná reprodukce: -neplodnost -vyšetření ženy -vyšetření muže -léčebné postupy -dárcovský program.