Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Společnost pro gynekologickou péči. Gynekologie pro děti i dospělé. Ordinace - obory: - dětská gynekologie - gynekologie a porodnictví. Praktický lékař gynekolog. Denzitometrický screening. Mamografický screening. Genetický screening.

Kardiologie - Ostrava s. r. o. provozuje kardiologickou ambulanci v Ostravě.

Mgr. Barbora Hellemannová, Ph.D. provozuje logopedickou ambulanci v Ostravě.

Mgr. Veronika Dobešová provozuje psychologické poradeství a terapie.

Endokrinologická a interní ambulance. Další ambulance: - Vodní 636, Vítkov - Československé armády 1402/6a, Hlučín.

MUDr. Ivana Röschlová má endokrinologickou ambulanci pro děti i dospělé, dále: - dětskou diabetologickou ambulanci - pediatrickou ambulanci - sonografickou ambulanci (ultrazvuková vyšetření břicha, ledvin, krku, štítné žlázy, CNS)

MUDr. Michael Kozák provozuje gynekologicko-porodnickou ambulanci.

Fyzio Kája poskytuje služby: - Individuální přístup a odbornou péči o Váš pohybový aparát - Fyzioterapii pro dospělé osoby - Léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu a jejich prevenci - Úpravu pohybových stereotypů - Léčbu poúrazových a pooperačních stavů - Skupinové lekce pod dohledem fyzioterapeuta

Ambulance pro nemoci plicní a tuberkulózní.

Mgr. Iva Kramolišová je psycholog v Ostravě.

Firma Jiří Hlinka - Podpora Bytí nabízí poradenské služby pro regeneraci sil přírodními prostředky a pomáhá v oblasti nápravy i podpory zdraví. Provádíme vyhledávání a detekce geopatogenních zón. Dále se zabýváme výzkumem geneze, bioenergetiky a zjišťujeme možnosti eliminace negativního působení na člověka. Služby: - poradenství a pomoc v ...

Axony je vzdělávací a fyzioterapeutické centrum, které se zaměřuje klasické ale i nejmodernější postupy. Psychologická pomoc, terapie, relaxace, mindfulness.

Mgr. Lucie Fickerová poskytuje fyzioterapeutické služby: Těhotenská fyzioterapie, příprava k porodu, fyzioterapie dysfunkcí svalů pánevního dna, terapie neplodnosti párů, péče o jizvy, terapie diastáz, masáže nejen pro těhotné ženy.

PhDr. Olga Rutová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Naše ORL ambulance se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí ušních, nosních a krčních onemocnění u pacientů všech věkových skupin.

Nemocnice. Oddělení: - anesteziologie a resuscitace - oddělení centrálního příjmu s emergency - kožní - dětské - chirurgie a traumatologie - interna (kardiovaskulární) - léčebná rehabilitace - neurochirurgie - neurologie - oční - klinické biochemie - hematologie - tuberkulózy a reespiračních nemocí a funkční diagnostika - ...