MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Mgr. Lucie Hradílková poskytuje péči o klienty a léčbu v oblasti psychologie.

Mgr. et Mgr. HANA KRYLOVÁ Ph.D. provozuje ambulanci klinické psychologie a psychoterapie pro děti a dospělé v Olomouci

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová provozuje lekce jógy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

Bc. Věra Bláhová, DiS. je fyzioterapeutka, jejíž cílem je zjistit příčinu potíží nebo rezervy v pohybu jednotlivce a najít cestu ke zlepšení stavu těla a odeznění potíží.

Společnost JESDERMA s.r.o. provozuje ordinaci kožního lékaře.

Jesenius J+M Borkovi s.r.o. provozuje ordinaci pro dospělé, zabývají se také: - myoskeletální (manuální) medicínou - alternativní medicínou - akupunkturou - EKG - INR vyšetření

SDOP Olomouc poskytuje svým klientům domácí zdravotní ošetřovatelskou péči. Provádíme nadstandardní péči. Svým klientům poskytujeme ošetření dekubitů, osobní hygienu, péči o stomie, rehabilitace, ošetření bércových vředů a další. Službu zajišťují diplomované zdravotní sestry s registrací a jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. O klienty pečujeme ...

Oční ambulance pro dospělé. Dětská oční ambulance Ortopticko-pleoptické cvičení zraku pro děti. Estetická medicína, odstraňování vrásek. Operace horních i dolních víček, operace šilhání. Kontakntí čočky.

Představujeme Vám naše Centrum estetické dermatologie a kožní ambulance se sídlem v Šumperku, ulice Zábřežská 41. Nabízíme Vám kvalitní péči od zkušených dermatologů s mnohaletou praxí v estetické dermatologii pod dohledem špičkového specialisty. Naší předností je přátelský přístup a nabídka nejmodernějších metod estetické dermatologie, které Vám ...

Provádíme gastroskopická a koloskopická vyšetření, polypektomii, jícnovou pH metrii a impedanci, dispenzární péči, detekce helicobacter pylori. U výkonů podáváme tišící prostředky a léky od bolesti, možnost Entonoxu (rajský plyn a kyslík).

Odborný lékař chirurgie. Chirurgická ambulance (ordinace). - pro mammologii (onemocnění prsu). Laserové centrum.

Logopedická ambulance. Pracoviště se zabývá diagnostikou, terapií a prevencí v celé šíři komunikačních, jazykových a řečových obtíží dětí a dospělých (dyslalie, vývojová dysfázie, afázie, mutismus, balbuties, tumultus sermonis, dysartrie, palatolalie, SP, DMO, poruchy autistického spektra). Specifikou pracoviště je odborná a společenská ...

Mudr. Zdeněk Malina pečuje v kardiologické ambulanci o nemocné s chorobami srdce, oběhu a cév. Pacientům provádí velkou škálu kardiologických vyšetření, po infarktu poskytuje dlouhodobou péči nemocným, provádí zátěžové testy.

MUDr. Zdeněk Šos provozuje ambulanci ortopedie: - artroskopie a rekonstrukční výkony kloubů na horní i dolní končetině, - korekce úhlových deformit dolní končetiny, - operace vrozených a získaných deformit nohy, - endoprotetické operace kloubů dolní končetiny, - menší zákroky v lokální anestézii.

Ordinace celostní medicíny a rehabilitace. -tradiční čínská medicína, fytoterapie, akupunktura -biorezonanční terapie (bicom optima) -homeopatie -manuální ošetření páteře -shiatsu masáže.

Psychoterapie, dětská psychoterapie, párová terapie a poradna pro rodinu v Olomouci a Šternberku. Nabízím služby krizové intervence a poradenství.

EUC Klinika Brno s.r.o. provozuje moderní nestátní zdravotnické zařízení v Brně a Olomouci, která vám poskytne preventivní vyšetření prsu (karcinom). Využíváme metody digitální mamografie, ultrazvuk a také provozujeme mamologickou poradnu. Provoz a kvalita našeho pracoviště jsou pravidelně kontrolovány v rámci reakreditací Ministerstva ...

Poradna lékařů: - civilizační choroby, cukrovka, krevní tlak, štítná žláza - dětské nemoci - autismus, dislexie, porucha soustředění - čínská medicína - stav vyhoření, manažerský syndrom. Diagnostika karmy: - alternativní medicína - numerologie. Eshop: - potravinové doplňky - přírodní jogurtovač. Péče o tělo: - hubnutí a ...