MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Centrum pro léčbu neplodnosti a gynekologicko-porodnická ambulance: - léčba poruch plodnosti - umělá oplodnění - andrologická laboratoř - genetická laboratoř. Lékařské obory: - gynekologie - genetika - urologie - plastická chirurgie.

AMGYNOLA s.r.o. provozuje ordinaci gynekologického lékaře.

VIDILUX s.r.o. provozuje oční ordinaci.

Rentgen Uničov s.r.o. provozuje radiodiagnostickou a sonografickou ordinaci.

MOJE LOGOPEDKA, s.r.o. se zaměřuje na logopedickou diagnostiku.

M.Aldhabbah s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

DL Centrum s.r.o. provozuje dermatovenerologickou ambulanci a zaměřuje se na lymfologie.

Ortopedie třída Svobody s.r.o. provozuje ordinaci ortopedického lékaře pro děti i dospělé.

Centrum prenatální diagnostiky, genetická poradna a gynekologická ambulance. Předporodní a šestinedělní návštěvní služba.

Agentura zdravotních sester: - domácí zdravotní péče - podávání léků, aplikace injekcí - odborná rehabilitační péče. Agentura porodních asistentek: - příprava k porodu - péče o matku a dítě po porodu. Baby club Vodníček.

Oční centrum u svatého Mořice s.r.o. provozuje ordinaci oftalmologie.

Fyzidop s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, léčbu poruch pohybového aparátu a na domácí zdravotní péči.

Naděžda Hamplová se zaměřuje na psychologii a psychologická vyšetření vývoje u předškolních i školních dětí.

Sports Physio s.r.o. se zaměřuje na sportovní fyzioterapie, rehabilitace, diagnostiku a s tím související služby.

Neo Sport Clinic s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace, ortopedii, traumatologii a na další s tím související péči.

TENT KLINIK s.r.o. provozuje ordinaci klinické psychologie, psychoterapie a s tím související poradenství.

ZdravýPodnik s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a ergonomii na pracovištích a na provoz závodní ordinace.

Společnost MUDr. Radovana Mařáka - MYOVERTEBRUM s.r.o. se specializuje na neurologii, myoskeletální medicínu, rehabilitace a infuze. Neurologická ambulance se zaměřuje na léčbu onemocnění páteře, bolestí hlavy, roztroušené sklerózy, stavů po mozkové příhodě, polyneuropatie, epilepsie a tetanie. Myoskeletální medicína dokáže odhalit a posléze ...

NeoOrtoClinic s.r.o. se zaměřuje na ortopedii a sportovní traumatologii.

Specializovaná oční ambulance s přístrojovým vybavením.

FETMED s.r.o. provozuje centrum fetální medicíny, genetiky a gynekologie.

Služby: - přestavby motorových vozidel na alternativní pohony LPG/CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobních vozidel - chiptuning motorů na výkonové brzdě - diagnostika motorů, měření výkonu - dopravní zdravotní služba - ekonomické poradenství - servis osobních vozidel - čerpací stanice LPG.

Zdravotnické zařízení G-Medica spol. s r.o. poskytuje vyšetření hustoty kostní hmoty a zajišťuje denzitometrický screening. Pomocí celotělového kostního denzitometru zjišťujeme včasný záchyt snížené hustoty kostní tkáně a obsahu minerálů v kostech. Diagnostikujeme rozvíjející se osteoporózu a také sledujeme účinnost léčby nemoci a monitorujeme ...

Bylinář a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53leteho léčitelé z Petrova nad Desnou u Šumperka. Kromě kamenného bylinařství, které provozuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je znám především jako diagnostik tělesného u duševního zdraví. Jeho poradny jsou umístěny v Praze, Ostravě, Brně, Zlíně a Šumperku. Zájem o jeho ...

Elimat investment s.r.o. provozuje Platan Clinique a zaměřuje se na plastickou a estetickou chirurgii, dermatologii a vlasovou poradnu.