MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Východočeské dermatologické a rehabilitační centrum: - certifikované pracovište pro digitální dermatoskopii, lymfodrenáž, fototerapii, mezoterapii a práci s lasery Nabídka specializované dermatologické péce: - prevence melanomu - vyšetření digitálním dermatoskopem - určení typu výpadu vlasů - vyšetření a diagnostika chorob vlasů na ...

Revoluční hubnutí Wellness Trend je první lékaři ověřený program redukce váhy s týmem lékařů a odborných konzultantů po celé ČR a v mnoha dalších zemích. Naší prioritou je komplexní program hubnutí s individuální péčí pro klienty.

Ortopedická ambulance - pro děti, dorost, dospělé

Chirurgie a cévní poradna MUDr. Petra Štieglera - ST.FORTIS s.r.o. Operační chirurgické zákroky v rámci tzv. jednodenní chirurgie ( one day surgery). Komplexní lékařské služby vysoce odborné a poradenské, diagnostické i léčebné péče v oblasti chirurgie a to především se zaměřením na cévní a to hlavně žilní onemocnění dolních končetin. ...

Diabetologická ambulance Interní ambulance

Diabetologická ordinace Interní ordinace