Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Jestliže hledáte pomoc v podobě psychologické konzultace či psychoterapie, neváhejte se obrátit na ordinaci klinického psychologa na ulici Masarykova v Plzni. PhDr. Iva Gragorová, PhD. je připravena poskytnout Vám, či vašim dětem tu nejlepší psychologickou a psychoterapeutickou péči.

Oftalmologie. Ordinace očního lékaře. Vyšetření zraku, diagnostika očních vad. Aplikace kontaktních čoček.

Oční ambulance. Optika. Služby: - aplikace kontaktních čoček - poradenství před laserovým zákrokem.

Zdravotnictví. Ambulance pro kožní a pohlavní choroby. Korektivní a estetická dermatologie. Laserové terapie.

Zdravotnictví. Urologická ambulance: - preventivní prohlídky - ambulantní zákroky. Soukromá ordinace odborného lékaře v oboru urologie. Ordinace Sušice, Kostelní 71/I: - ordinační doba: pá 8-17 tel.: 376526623.

Ženský lékař. Gynekologická ordinace: - preventivní prohlídky - léčení gynekologických onemocnění - konzultace v oblasti antikoncepce, přechodu i onkologie - těhotenská poradna - ultrazvuková vyšetření - LBC cytologické vyšetření buněk děložního čípku pomocí odběru do tekutého média.

Centrum pro ideální postavu. Pomůžeme vám zlepšit vaše stravovací návyky, vrátit vašemu tělu energii, nabrat svalovou hmotu a zbavit se tukových zásob.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poradenská a konzultační ...

Soukromá ordinace: -choroby kožní, pohlavní -lékařská kosmetika.

Ordinace: -kožní lékař -dermatovenerologie.

Ušní, nosní, krční: -sonografické vyšetření -inhalace. Drobné chirurgické zákroky v oboru.

Služby v oblasti alternativní medicíny.

Ultrazvukové vyšetření Určení otcovství - kompletní genetické testy pre - ipostnatální a postnatální

Firma provozuje neurologii, biofeedback, EEG biofeedback, elektroterapii, péči o oči a oční okolí (rozostřené vidění, pálení očí, ...)možnost očistných kůr tlustého střeva a jater, prodává bylinné koupele, "pravou" horkou čokoládu a stévii v různých balení a formách včetně potravin stévií slazených (trvanlivé pečivo, vánoční pečivo apod. dle ...

Kliniku Aesthgery reprezentuje MUDr. Kamila Šormová, která je specialistou na operace plastické chirurgie – liposukce, zvětšení prsu, změnšení prsou, rhinoplatika, blepharoplastika, otoplastika.

Soukromá ordinace: -kožní, dermatovenerologie -léčebná kosmetika.

Provádíme plastické operace v oboru estetické plastické chirurgie – plastika prsou (zvětšení prsou, zmenšení prsou), tumescentní liposukce, plastika obličeje (facelifting), plastika nosu, plastika uší, operace očních víček, plastika břicha (abdominoplastika), plastika stehen a další. Konzultace poskytujeme zdarma.

Ordinace: -kožní lékař -dermatovenerologie -lékařská kosmetika -estetická dermatologie. Pobočka: Třemošná, Plzeňská 200 t.č. 377954483

Interní a endokrinologická ambulance.

Odborný lékař pro plicní choroby.