MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Ortopedie. Provozování ortopedické ambulance: - provádění sonografie dětských kyčlí a ramene - sonografická diagnostika pohybového systému.

MUDr. Rudolf Uhlář s.r.o. provozuje všeobecnou ortopedickou ordinaci.

Psychiatrická ordinace MUDr. Marie Ošťádalová s.r.o. pomáhá lidem s psychickými problémy a snaží se jim poskytnout odbornou pomoc, kterou nutně potřebují. Zabývám se diagnózou psychických poruch a problémů, pomáhám svým pacientům znovu najít rovnováhu a psychickou pohodu a vrátit je do plnohodnotného života. Ve své praxi využívám i alternativní ...

PhDr. Markéta Brunová Meluzínová provozuje ordinaci klinické psychologie a psychoterapie.

Lenka Daníčková se zaměřuje na fyzioterapie a léčebné rehabilitace.

Zdravotnické zařízení, které poskytuje rozšířené chirurgické ambulantní služby a sonografická vyšetření. Léčba křečových žil Léčba hemoroidů Léčba kožních znamének Léčba bolestivých nohou a kloubů

MUDr. Zdislava Tělupilová se zaměřuje na alternativní medicínu, zdravou stravu a ozonoterapie.

Zdravotnictví: -interní ambulance -centrum diabetické nohy -diabetologická poradna, diabetologie -angiologická (cévní) poradna, angiologie.

Zdravotnictví: -interní ambulance -centrum diabetické nohy -angiologická (cévní) poradna, angiologie -diabetologická poradna,diabetologie.

Zdravotnictví: -privátní dětský psychiatr -psychoterapie.

Zdravotnictví: -interní a lipidová ambulance: -léčba obezity (obézní).

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Charitní ošetřovatelská služba Zlín. -odborná zdravotní pomoc v domácím prostředí. -odborné zdravotnické úkony indikované lékařem (převazy).

Ordinace, služby: - klinická a dopravní psychologie - Klinická psychologie dětí i dospělých - dopravněpsychologické vyšetření - psycholog

Mainer, s.r.o. provozuje urologickou ordinaci.

Stáří na zápraží s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí péče. Jedná se například o převazy, odběry krve, péče o stomie a mnoho dalšího.

NOSTIN s.r.o. provozuje gynekologickou a urogynekologickou ordinaci.

Územní středisko zdravotní záchranné služby Zlínského kraje. Pohotovostní služba.

Záchranná služba. Lékařská pohotovostní služba - pracoviště Valašské Klobouky.

ORL Otrokovice s.r.o. provozuje ordinaci ušního, krčního a nosního lékaře.

Služby: -neinvazivní diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -změna životního stylu vč. jídelníčku -pomoc při změnách v péči o svoje zdraví -kurz úpravy hmotnosti -léčba bolesti zad SM systém -odvykání kouření -víkendové a týdenní aktivní pobyty.

Naše Centrum pro léčbu bolesti a paliativní medicínu s.r.o. sídlí ve Zlíně a pomáhá pacientům s léčením chronické bolesti. Jedním z nejčastějších symptomů ve stáří u seniorů nebo při pokročilém stádiu onemocnění je právě bolest. V Centru bolesti a paliativní medicíny je komplexně léčena chronická bolest nejen u onkologických, ale také u velké ...