INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Dětské centrum: -zvláštní dětské zdravotnické zařízení, které poskytuje pediatrickou, neurologickou, léčebně rehabilitační, psychologickou, výchovnou a sociální péči ohroženým a postiženým dětem a jejich rodinám. Oddělení Dětského centra: -část lůžková a ambulantní -kojenecké oddělení -oddělení pro matky s dětmi ...

Společnost reliefclinic s.r.o. se zaměřuje na plastickou chirurgii a estetickou medicínu

ReGENerační studio provádí kraniosakrální terapie, celostní lymfatické masáže, poradenství pro děti a dospělé.

Nevšední rodinný hotel i pro firemní akce, kids friendly – adrenalin, emoce, zážitky, konferenční sál, pobytové balíčky, bowling, wellness, vinný sklep. V okolí: NP Podyjí, Sklepní labyrint, podzemí, lázně v Laa an der Thaya, Vídeň. Excalibur City, Freeport Fashion Outlet. Hotelové wellnesscentrum má k dispozici i pro veřejnost krytý bazén ...

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Masérské služby s.r.o. provádí klasické i sportovní masáže, reflexní terapie plosek nohou a využívá lávové kameny a baňkování.

Centrum redukce váhy - stravovací plány - sestavování jídelníčku - koncepce hubnutí.

ANDENTAL s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči.

Nabídka rehabilitačních, wellness a fitness služeb a prodej rehabilitačních pomůcek a solární kosmetiky. Služby: Rehabilitace indikovaná lékařem Následná rehabilitace po hospitalizaci Dlouhodobá rehabilitace (i u pacienta) Zaškolení rodiny při dlouhodobé rehabilitaci Léčba akutních i chronických bolestíMasáže - klasické, sportovní, ...

Wellness hotel na jižní Moravě poskytuje ubytování s celkovou kapacitou 62 pevných lůžek. Součástí hotelu je restaurace s terasou. Zprostředkujeme degustaci vín ve vinném sklípku. Nabízíme wellness centrum s profesionálním personálem, masáže, zábaly, relax. Pořádáme firemní akce, školení a semináře.

Jana Lhotská provozuje solárium s rekondičními a masážními stroji.

Michaela Vimrová se zaměřuje na rehabilitace, masáže sportovní, klasické a reflexní a fyzioterapie pro děti a dospělé.

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

Pivní a bylinkové lázně v Mikulčicích. Možnost zakoupení dárkového poukazu na lázeň v tučně vyráběných dubových vanách s neomezenou konzumací piva.

Zubařská ordinace. Zubní ordinace. Stomatogická ordinace.

Mgr. Klára Francesca Popek, DiS. se zaměřuje na poskytování výživového poradenství.

Zubní péče Ambulantní a zubní zdravotní péče

Klinický psycholog a psychoterapeut: -strach, tréma, úzkost, únava, stres, nespavost, nadváha, zlozvyky, bolest, deprese, sexuální potíže, narušené vztahy. Rodinné konstelace. Skupinový nácvik komunikačních dovedností.

Wolfdental s.r.o. provozuje zubní ordinaci a poskytuje komplexní stomatologickou péči.

NEUROLOGIE Popelka s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

SALVEDIA s.r.o. provozuje diabetologickou ordinaci.

Moderní klinika v centru Brna. Centrum estetické stomatologie.

Dětská neurologie, EEG - Lněničková s.r.o. provozuje dětskou neurologickou ambulanci.