INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Zubní ordinace Plzeň - Dentica zajišťuje komplexní léčbu, bělení zubů, dentální hygienu.

Společnost Mefaort s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Kamadent, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Společnost ORLmedspol s.r.o. provozuje v Třinci dvě pobočky ORL ambulance.

Zubní péče Ambulantní a zubní zdravotní péče

Společnost Gynpraxe ars longa s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci.

Společnost KardioRespiro s.r.o. provozuje plicní ambulanci v Orlové.

Bc. Lucie Doležalová zajišťuje diagnostiku, prevenci a terapie.

PhDr. Daniel Trubka provozuje ambulanci psychoterapii a poradenství.

MUDr. Jiří Balůsek a jeho DENTA stomatologické centrum se zabývá poskytováním veškerých stomatologických výkonů, kromě ortodoncie.

Ambulance klinické a dopravní psychologie - klinická psychologie - psychoterapie a psychodiagnostika dospělých - dopravně psychologická vyšetření.

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě je významným poskytovatelem služeb pro ochranu zdraví a životního prostředí a je největší institucí svého druhu v ČR a střední Evropě. V současné době má ZÚ svá pracoviště v 5 krajích ČR. Poskytujeme zdravotnické služby a také služby hygienických a klinických laboratoří. Hygienické laboratoře: - analýzy, ...

Odborný lékař ortopedie (ortoped). Privátní ortopedická ambulance. Léčba akustickou rázovou vlnou: - tenisové a oštěpařské (golfové) lokty - ostruhy patní kosti - záněty Achillovy šlachy - syndromy bolestivého a zmrzlého ramene - záněty patelárního vazu tzv. skokanské koleno - tzv. lupavý palec - záněty šlach a tíhových váčků vč. ...

Praktický lékař pro dospělé. Kožní poradenství. Vyšetřování pigmentových projevů na kůži s pomocí digitální dermatoskopie.

Společnost KARDIOKRI s.r.o. provozuje ordinaci kardiologie.

Společnost FiNeli DENT s. r. o. zajišťuje provozuje ordinaci zubného lékaře a dentální hyginistky.