INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Ortopedická ambulance - pouze pro objednané

Harmony for Life je studio provádějící biorezonanční terapii, Dornova metoda, detoxikaci, harmonizaci, či lymfatickou masáž.

Sportoviště Hodně dobré má multifunkční víceúčelovou halu sloužící pro tělesné posilování, trénink a provozování kolektivních halových sportů – košíková, florbal, sálová kopaná, badminton, gymnastika, atletika a mnoho dalších. Součástí komplexu je i sauna a možnost vyzkoušet si jumping.

CSSO je nestátní nezisková organizace, která poskytuje širokou škálu sociálních služeb napříč Moravskoslezským krajem. Ať už potřebujete poradenství, přechodné bydlení, pečovatelskou službu, rodinné poradenství, sociálně právní ochranu dětí nebo prevenci kriminality, CSSO vám nabízí profesionální a individuální přístup. Mezi služby, které ...

Služby - rehabilitace - fyzioterapie - masáže - pilates cvičení - kurzy pro fyzioterapeuty

Optika a optometrie oční ambulance.

Nemocnice AGEL Třinec-Podlesí a.s. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní péči o pacienty s kardiovaskulárními onemocněními. Nemocnice je součástí sítě AGEL, která je největším poskytovatelem zdravotní péče v České republice. Nemocnice AGEL Třinec-Podlesí a.s. disponuje 120 lůžky, z toho 20 lůžky na jednotce intenzivní ...

Kožní ambulance. Další ordinace: - Opavská 90, 749 01 Vítkov, tel: 556 300 444 - Sušilova 1751/1, Opava, tel. 553 695 556.

Stomatologická ordinace. Zubní lékař.

Společnost Rehaklinik s.r.o. poskytuje kvalitní komplexní ambulantní léčebnou rehabilitaci a fyziatrii.

Fyzioterapie: -metoda Ludmily Mojžíšové. -relaxační masáž lávovými kameny.

Cílem Unika Relax Ostrava, s.r.o. je provoz prosperujícího podnikání, které nabízí lidem se zdravotním postižením důstojná pracovní místa a svým zákazníkům nabízí kvalitní a cenově dostupné masérské služby.

Služby: - osobní trenér - výživové poradenství - masáže

V naší ambulanci provádíme: - Komplexní cévní vyšetření - Vyšetření mammologická - Vyšetření chirurgická - Ambulantní výkony -Sklerotizace klasická a pěnová pod UZ kontrolou, (systém wasch out), odstranění mateřských znamének, tukových útvarů (lipomy, atherom, fibroadenom) - Operace - Miniinvazivní metodou laserem (Biolitec - ...

Jsme specializované zubní pracoviště v Havířově a okolí. Našim cílem je poskytovat co nejlepší a přístupnou ortodontickou péči pro širokou škálu pacientů všech věkových skupin.

MUDr. Eva Halušková provozuje soukromou endokrinologickou ambulanci v Opavě.