INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Provádíme: - odborné aroma-masáže - klasické - sportovní - relaxační - antimigrenózní masáže - reflexní terapie. Rehabilitační cvičení individuální nebo skupinové. Pořádáme masérské kurzy, kurzy aromaterapie a poradenství.

Centrum integrativní psychoterapie je nestátní ambulantní pracoviště poskytující odborné psychologické poradenství, partnerské, rodinné a individuální konzultace, kurzy osobnostního růstu i koučink. Najdete nás na Praze 6, ulice Bělohorská. Nabízíme: - psychologické poradenství - odborná psychoterapie - rodinné poradenství, mezilidské ...

Thomayerovy nemocnice patří mezi největší zdravotnická zařízení v České republice a poskytuje pacientům potřebou základní, specializovanou a zvlášť specializovanou léčebnou a diagnostickou péči a také ambulantní služby. Naši odbornou pomoc zaměřujeme především na pediatrické obory, traumatologii, onkologii a pneumologii. Samozřejmě si udržujeme ...

Pořádání body-psychoterapeutických kurzů, seminářů a výcviků a kurzů osobního rozvoje. Seznam praktikujících biodynamických body-psychoterapeutů a bodyterapeutů a nabídek biodynamických masáží a deep drainingu. Nabídka psychoterapie zaměřené na tělo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizace pomocí očních pohybů).

Psychoterapeutické služby dospělým, dětem a rodinám poskytuje PhDr. Luděk Vrba. Provádíme individuální, rodinnou a skupinovou psychoterapii, psychoanalýzu s dospělými, psychoanalytickou psychoterapii a další služby. Navštívit nás můžete na adrese Vratislavova 2, Praha. Psychoterapeutické pracoviště, služby: - psychoanalytický psychoterapeut, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotnických prostředků -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků

Všeobecné dermatologie s estetickou medicínou. Klinika je unikátní nabídkou služeb v oboru dermatologie.

V naší interní ambulanci na Praze 3 poskytujeme širokou škálu zdravotnických služeb. Absolvovat u nás můžete kupříkladu vyšetření EKG, nefrologické vyšetření či předoperační vyšetření.

Jsme nestátní stomatologické zařízení na Praze 1, poskytující široké spektrum všech stomatologických výkonů.

Vítejte na stránkách zubní ordinace LaDenta. Nabízíme Vám komplexní stomatologickou péči pro dospělé i děti. Zaměřujeme se především na estetickou stomatologii, endodoncii a protetiku.

Provozujeme solnou jeskyni. Slouží k léčbě stálých zdravotních problémů jako je astma, chronické onemocnění dýchacích cest, záněty horních i dolních cest dýchacích a respirační alergie. Dále dermatologická onemocnění, kožní alergie, dermatitidy a snížené funkce štítné žlázy.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Master Smile s.r.o. Dental Lounge – lounge-studio profesionální péče o úsměv. Udržovaný úsměv je novým fashion trendem. Mnoho lidí si myslí, že péče o zuby nevyžaduje žádné úsilí, protože zubní pomůcky udělají vše místo nás. A proto chybí kultura řádné péče o chrup! Z toho důvodu se čištění zubů v Master Smile® přetváří v dokonalost, která ...

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Oční ordinace MUDr. Jitka Pechová

Pracuji jako psycholog a psychoterapeut, nabízím psychologické poradenství a pomoc ve složitých životních situacích, pakliže se potýkáte s depresí či úzkostí, máte vztahové nebo rodinné problémy, nezvládáte své duševní onemocnění anebo poruchu.Pokud potřebujete pomoc psychologa, kontaktujte mě.

Stomatologická ordinace poskytující služby z oblasti preventivní a záchovné stomatologie, stomatochirurgie, protetiky a dentální hygieny.

MCDental. Zubní ordinace Praha. Příjemný přístup, kvalitní, profesionální a bezbolestná zubní péče

Ordinaci dentální hygieny Novodental na Praze 6 Veleslavín poskytuje služby dentální hygieny, Air flow (pískování zubů), ordinační i domácí bělení zubů. Věnujeme se také pacientům s rovnátky, dětským pacientům, prevenci a léčbě parodontitidy.

Kvalitní a spolehlivé služby v oblasti stomatologie! Pokud potřebujete své zuby vyléčit či spíše vyžadují Vaše zuby estetické vylepšení, pak neváhejte a navštivte nás! Více info na dsmile.cz!

Chcete kvalitní zdravotní péči a lidský přístup? Obraťte se na Salius Medical Group. Dokážeme péči o vaše zdraví proměnit v mnohem příjemnější a profesionální zážitek. Těšíme se na vás v našich ordinacích Stomatologie a Dermatologie

Klinika Aesthevita pod odborným vedením MUDr. Jána Pilky poskytuje služby v oblasti plastické chirurgie a estetické medicíny. NAši pobočku naleznete v Praze.

Jsme luxusní privátní wellness s možností profesionálních tantrických masáží. Kompletní péče o tělo i mysl. Sídlíme Praha Vinohrady.