INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Charitní ošetřovatelská služba Zlín. -odborná zdravotní pomoc v domácím prostředí. -odborné zdravotnické úkony indikované lékařem (převazy).

IMPARADENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci se zaměřením na parodontologii, implantologii, protetiku a dentální hygienu.

Zubní ordinace Zlín s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Ordinace, služby: - klinická a dopravní psychologie - Klinická psychologie dětí i dospělých - dopravněpsychologické vyšetření - psycholog

Mainer, s.r.o. provozuje urologickou ordinaci.

Stáří na zápraží s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí péče. Jedná se například o převazy, odběry krve, péče o stomie a mnoho dalšího.

Diagnostika a terapie funkčních poruch pohybového systému.

NOSTIN s.r.o. provozuje gynekologickou a urogynekologickou ordinaci.

Územní středisko zdravotní záchranné služby Zlínského kraje. Pohotovostní služba.

Záchranná služba. Lékařská pohotovostní služba - pracoviště Valašské Klobouky.

Mgr. et Mgr. Miroslav Kolář se specializuje na fyzioterapie a řešení poruch pohybového aparátu.

ORL Otrokovice s.r.o. provozuje ordinaci ušního, krčního a nosního lékaře.

Služby: -neinvazivní diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -změna životního stylu vč. jídelníčku -pomoc při změnách v péči o svoje zdraví -kurz úpravy hmotnosti -léčba bolesti zad SM systém -odvykání kouření -víkendové a týdenní aktivní pobyty.

Naše Centrum pro léčbu bolesti a paliativní medicínu s.r.o. sídlí ve Zlíně a pomáhá pacientům s léčením chronické bolesti. Jedním z nejčastějších symptomů ve stáří u seniorů nebo při pokročilém stádiu onemocnění je právě bolest. V Centru bolesti a paliativní medicíny je komplexně léčena chronická bolest nejen u onkologických, ale také u velké ...

Alergologická ambulance. Vyšetření, léčba: - alergických onemocnění - alergické rýmy, astma bronchiale, atopický ekzém, recidivující kopřivku, potravinové alergie, imunodeficitu a poruchy imunitního systému. Komplexní alergologické vyšetření u děti i dospělých. Ordinace - Valašské Klobouky, Krátká 798 - poliklinika: - čt 7-12, ...

Dětská alergologie a klinická imunologie pro děti.

Chráněné pracoviště služeb péče o tělo, nabízející následující masérské, rekondiční a regenerační služby péče o tělo, s možností jejich čerpání v režimu náhradního plnění: - klasická masáž - sportovní a kombinovaná masáž - reflexní masáž - reflexní terapie mikrosystému plosky nohy - reflexologie mikrosystému dlaně ruky - kraniosakrální ...

Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.

Gyn BaB s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Ansaldo s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

Rehabilitace: -pro děti i dospělé. Služby pro: -osoby s neurologickým onemocněním -novorozence a kojence -děti s vadným držením těla -ženy, které mají problémy s otěhotněním, trpí inkontinencí, bolestivou menstruací -osoby s ortopedickým onemocněním -osoby s psychosomatickými projevy -Vojtova metoda.