Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Společnost FEMINA PLUS s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci, centrum zdraví a krásy, naše služby jsme ještě rozšířili o denzitometrii. Zajišťujeme kompletní ambulantní péči v oboru gynekologie a porodnictví, pacientkám nabízíme preventivní prohlídky, ultrazvukové vyšetření nebo péči o těhotné.Centrum zdraví a krásy poskytuje celou řadu ...

BELLANÉ realizuje výuku německého jazyka, překlady, tlumočení. Také se zabývá masážemi - protimigrénové, aromterapeutické, lymfatické masáže a další.

Činnost: - soukromá rehabilitační klinika Kurzy, semináře: - pro odborníky a veřejnost tel.: 739 498 917

Wellness hotel v samém srdci Vysočiny v centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů. Hotel je umístěn poblíž Vysočina arény či Devíti skal.

Maporete Therapy nabízí relaxační, regenerační, těhotenské a terapeutické masáže.

Provádím rekondiční masáže, dále relaxační masáže, masáže lávovými kameny, baňkami, havajská masáž lomi-lomi, indická masáž hlavy, terapie tělovými a ušními svícemi

Masáže - rekondice - regenerace Na adrese Kamínky 306/24 je to zadní 3.vchod.

Daniela Rajsnerová se zaměřuje na regenerační a sportovní masáže a masáže lávovými kameny.

Wellness centrum s finskou saunou, parní saunou, vířivou vanou, ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou. Součástí je i bar s teplými a chlazenými nápoji a menším občerstvením, Možnost pronájmu wellness - uzavřená společnost.

V Masáže Malý Vám přinášíme pomocí masáží relaxaci, ale také efektivní terapii.

Prodej: -nábytku a zařízení interiéru. Bezpečnostní služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -razítka, vizitky, vyřezávaná reklama. Rehabilitační služby. Montážní práce elektro. Potisk. Šití: -oděvů. Prodej: -dámské a pánské konfekce.

Jaroslav Suchan se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Jaroslava Tůmová se zaměřuje na masáže a míčkování.

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Pavel Novák se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Masážní salón, služby: -masáže -výklad karet.

Služby: - léčebná rehabilitace - masáže - elektroléčba

Rekondiční, regenerační a relaxační studio. Služby. Cvičení: -stoly rehabilitační cvičení -orbit formování postavy. Masáže: -lymfatická manuální masáž obličeje s liftingem + na dekolt mořské řasy s kolagenem -celulita lymfodrenáž, vakupress -klasická, lymfatická, podtlaková a anticelulitická masáž -rolletic speciální rotační ...

Hotel Salvator **** leží přímo v srdci karlovarské lázeňské zóny.  Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích typu Standard. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem z teakového dřeva, WiFi připojením, LCD televizí, minibarem, telefonem a trezorem. Součástí je také vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou. Některé pokoje mají klimatizaci. Hotel ...