Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Rekondiční a regenerační masáže. Baňkování. Dornova metoda.

Masážní salon Služby: - masérské, rekondiční a regenerační služby - masáže klasické - masáže plosek nohou - detoxikační masáže.

Hotel Krystal. Složení pokojů: - 12x dvoulůžkový - 2x apartmán. Wellness centrum: - whirlpool - sauna - masáže.

Druidské masáže. Masáž: - druidská celého těla - základní masáž - záda a šíje - lávové kameny - aromaterapeutická - relaxační - sportovní - reflexní masáž chodidel, nohou, rukou - uvolňující masáž obličeje, hlavy, šíje. Bylinný zábal na záda. Používám výhradně přírodní ingredience.

Kompletní kosmetické služby. - ošetření pleti - úprava obočí - barvení obočí a řas - epilace. Prodej kosmetiky pro domácí použití. Další služby: - liftingové ošetření - masáže obličeje, krku, dekoltu - reflexní masážní terapie - sportovní masáž celého těla aj.

Relaxační a regenerační masáže: - lávovými kameny - čokoládová - indická masáž hlavy - peeling těla - aromaterapeutická masáž.

Ubytování v soukromí. Restaurace. Lázně, sauna.

Privátní wellness: - vířivá vana - finská sauna - aroma sauna - ochlazovna.

Sportovní a regenerační centrum Lhota u Vsetína. Hotel Wellness Restaurace. Fitness. Fyzioterapie. Pronájem ledové plochy. Veřejné bruslení.

Rekondiční a rehabilitační masáže a cvičení - lymfatické masáže - klasické a sportovní masáže.

Služby, poradenství: -tvarování, modelace postavy -trvalá bezbolestná depilace -neinvazivní liposukce -omlazení obličeje -redukce celulitidy -masáže -pyratine - prodej, e-shop -prodej - kosmetika

Provádíme sportovní, regenerační, relaxační a lymfatické masáže u zákazníka. Zlín a okolí.

Nově zrekonstruovaný Relax Hotel Valaška s tradicí od roku 1901 se nachází v horské obci Horní Bečva, která je celoročně turisticky vyhledávanou destinací. Díky své lokalitě a nabízeným službám je hotel ideálním místem pro Vaši dovolenou, odpočinek a relaxaci během celého roku. Máme pro Vás připraveno příjemné ubytování s celkovou kapacitou 50 ...

Kosmetika a masáže. Analýza pleti při první návštěvě. Kosmetické služby: - diagnostika pleti - péče o pleť - barvení, laminace, úprava obočí - barvení řas - depilace cukrovou pastou - chemický peeling Masáže: - kosmetické - regenerační, aromaterapeutické - zeštíhlující tělová ošetření. Kineziotaping.

Fyzioterapie a rehabilitace - zbavte se svých bolestí. Masáže pro zdraví - relaxace v příjemném prostředí s výhledem na město Zlín . Zarezervujte si buď klasické nebo tradiční masáže. Obdarujte své blízké dárkovými poukazy

Regenerační centrum a Hotel Harmonie je na Moravě v Bystřici pod Hostýnem. Areál ve kterém se nachází, je umístěn uprostřed přírody, na západním úpatí Hostýnských hor v chráněné krajinné oblasti. V areálu o rozloze 2 ha, jsou kde jsou umístěny objekty, které slouží k ubytování, stravování a regeneraci jsou spolu propojeny tak, že není třeba ...

Ivana Chytílková ze Zlína provádí masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže a zábaly jsou vhodné pro celkové zlepšení zdravotního stavu, pro uvolnění těla a duše i dobrý pocit ze života. Masáže a zábaly Zlín: - klasická relaxační masáž - detoxikační masáž - medová masáž - lávovými kameny - Thajská masáž nohou - exotická masáž - ...

Excelent masáže s.r.o. Otrokovice provádí masáže tantrické, erotické, mýdlové, intim, nuru, pro páry. Rezervujte si masáž a nechte se hýčkat. Těšíme se na vás.

Hotel, pivní lázně, wellness. Ubytování: - zámecký pokoj s krbem, s terasou - královský apartmán - rodinné pokoje.

Regenerační centrum HARMONIE na Moravě v Bystřici pod Hostýnem Vám nabízí ubytování v hotelu HARMONIE s restaurací a s tím spojené ozdravné pobyty. Navštivte náš wellness hotel s bazénem a dopřejte si psychickou harmonizaci. Hostýnské vrchy jsou k regeneračnímu, rekreačnímu pobytu jako stvořené. Dopřejte si víkendový pobyt nebo týdenní pobyt, což ...

Pokud máte problémy s pohybem, nebo Vás bolí svaly, navštivte Studio Věra Otrokovice 10 km od Zlína - pomůžeme Vám. Provádím masáž klasickou- regenerační, sportovní, Breussovu ( masáž páteře), baňkování, lymfodrenáž a také masáž lávovými kameny. Věnuji se pohybovému aparátu od začínajících problémů až po závažná onemocnění.Srovnávám tělo ...

Služby: -kosmetika, kosmetička -kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské -modeláž nehtů, prodlužování a zpevňování, francouzská manikúra shellac -manikúra a pedikůra i pro muže: -P-shine japonská manikúra -tetování -permanentní make-up 5 let -barevná typologie: -vizážistka -masáže (klasické, lymfa, ..)

Služby: -solárium, solární studio -klasické masáže -lymfodrenáže -talaso terapie -tělový peeling.

Ubytování: - apartmány - celá chalupa (10 lůžek). Služby: - finská sauna - masáže - venkovní bazén.

Rehabilitační stacionář pro děti. Poskytované služby: - fyzioterapie - logopedie - speciální pedagogická péče (předškolní vzdělávání).