Stomatologické ordinace nabízí komplexní péči o chrup. Tato péče zahrnuje pravidelné prohlídky, dentální hygienu, odstranění zubního kamene, léčbu zubních kazů, bělení chrupu, čištění kanálků, ale také zubní implantáty či akutní ošetření bolestivých zubů.

Stoma 32 s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci se zaměřením na preventivní péči i léčbu zubního kazu.

SOLODENT s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie a zubní chirurgie.

Diamond Dental s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na bělení zubů.

MUDr. Bělohlávková s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře a zaměřuje se na stomatologii, stomatochirurgii, implantologii a dentální hygienu.

Zubní ordinace SG s.r.o. provozuje soukromou stomatologickou ambulanci.

GALA ORTODONCIE s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci, zaměřuje se na zubní lékařství a odchylky v růstu chrupu.

AVE Dental s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Stomatologické centrum. Jsme moderní nejen vybavením, ale také naším přístupem, díky kterému využíváme nejnovější lékařské poznatky a postupy v ošetření. Bezbolestné ošetření a profesionální přístup pro každého pacienta.

Zubní klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientům komplexní moderní stomatologickou péči dle evorpských standardů v příjemném a nenuceném prostředí. Při první návštěvě provedeme vstupní vyšetření a důkladnou anamnézu pacienta, s komplexní analýzu zubů a ústní dutiny. Mezi naše služby patří ošetření zubního kazu, estetická stomatologie, ...

Zubní klinika v centru Brna, která má k dispozici moderní zubní ordinace s prvotřídním stomatologickým vybavením a dlouholetou praxí. Personál se pravidelně zúčastňuje kurzů a přednášek od předních českých i světových specialistů. Nabízí individuální přístup s vypracováním léčebného plánu na míru i s možnostmi financování.

SKYDENT s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu a bělení zubů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Flortho s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

MUDr. Markéta Stupková provozuje ortodontickou ambulanci a zaměřuje se na aplikaci různých druhů rovnátek.

Dentosan, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

IVODENT s.r.o. se zaměřuje na paradontologii a dentální hygienu.

MDDr. Marie Vogtová se zaměřuje na dentální hygienu, bělení zubů, paradentologii a ortodoncii.

Jana Suchomelová DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Dentální hygienistka. Služby: -instruktáž ústní hygieny, odstranění zubního kamene, leštění, bělení, léčbu zánětů dásní, parodontidy i aplikaci zubních šperků.

Pan doktor MUDr. Michal Bumbálek a jeho profesionální tým poskytuje v zubním centru Onedent komplexní stomatologickou péči. O Vaše zuby se postarají zkušení lékař, sestřičky a také dentální hygienistky s mnohaletou praxí. Naší prioritou je, abyste se u nás cítili příjemně a komfortně. Klademe důraz na maximální šetrnost a individuální přístup. ...

MDDr. Karel Resch se zaměřuje na stomatologickou chirurgii a provozuje zubní ordinaci.

Kateřina Havlíková, DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.