Stomatologické ordinace nabízí komplexní péči o chrup. Tato péče zahrnuje pravidelné prohlídky, dentální hygienu, odstranění zubního kamene, léčbu zubních kazů, bělení chrupu, čištění kanálků, ale také zubní implantáty či akutní ošetření bolestivých zubů.

MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra v Písku. Nabízíme preventivní a léčebnou péči pro děti a dospělé. Poskytujeme léčbu a ošetření zubního kazu, záchovnou a estetickou stomatologii, léčbu parodontózy, ošetření a léčbu kořenových kanálků, extrakce zubů a dentální hygienu.
MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ
MDDr. Adam Drmola provozuje zubní ordinaci.

Veronika Kummerová, DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a odstraňování zubního kamene.

MUDr. František Filipi provozuje ordinaci ortodoncie. Naším cílem je poskytnout Vám ortodontickou léčbu nejvyšší kvality a za přijatelnou cenu. Léčíme pacienty všech věkových kategorií. Ke srovnání vašich křivých zubů využijeme všech možností současné ortodoncie. Dále poskytujeme dentální hygienu. Pokud chcete mít zuby zdravé a krásně bílé, ...

Lada Nesiba Dubanská, DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

MUDr. Dagmar Konicarová provozuje stomatologickou ordinaci.

Dentální klinika v parku s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Stomatologická ordinace. Zubní ordinace.

Parodontologie, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci se specializací na léčbu onemocnění paradentózy.

Supradent Plus, s.r.o. provozuje moderní zubní ambulanci a zaměřuje se také na dentální hygienu, bělení a aplikaci zubních šperků.

Stomatologie, zubní lékař. Soukromá zubní klinika. Hlavní ordinace Masarykova 12 602 00 Brno Objednávky: 725 800 900; 733 595 777

MDDr. Olga Frydrychová s.r.o. provozuje zubní ordinaci pro děti a dospělé, provádí také dentální hygienu a bělení zubů.

Prodej, E-shop. Nabízíme prodej dentálních potřeb: - zubní a mezizubní kartáčky - zubní pasty - ústní vody a gely - speciální produkty Soukromá stomatologická ordinace: - stomatologie zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentologie - dentální hygiena.

AP stomatologie s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na bělení zubů.

Ordinace, služby: - zubní, zubař - stomatologie Ortodoncie: Ordinace Kořenského 23a: tel.: 539 086 435 Stomatochirurgie: tel.: 539 086 436 Dentální hygiena: tel.: 722 044 744

BARDENTA, s.r.o. se zaměřuje na dentální hygienu a bělení zubů.

Medistom, spol. s r.o. se zaměřuje na stomatologii, zubní hygienu a bělení zubů.

KukuDent s.r.o. provozuje ordinaci se zaměřením na zubní ošetření a dentální hygienu.

Služby: - zubní ordinace - stomatologie

RoDental s.r.o. provozuje zubní ordinaci se zaměřením na zubní implantáty, parodontologii, estetickou stomatologii a dentální hygienu.

ORTODONCIE - MUDr. L. Jedličková s.r.o. provozuje ordinaci ortodoncie se zaměřením na fixní a fóliová rovnátka, snímací aparáty a na dentální hygienu.

Minident s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře a dentální hygieny.