Stomatologické ordinace nabízí komplexní péči o chrup. Tato péče zahrnuje pravidelné prohlídky, dentální hygienu, odstranění zubního kamene, léčbu zubních kazů, bělení chrupu, čištění kanálků, ale také zubní implantáty či akutní ošetření bolestivých zubů.

MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra v Písku. Nabízíme preventivní a léčebnou péči pro děti a dospělé. Poskytujeme léčbu a ošetření zubního kazu, záchovnou a estetickou stomatologii, léčbu parodontózy, ošetření a léčbu kořenových kanálků, extrakce zubů a dentální hygienu.
MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ
Sabina Barabasch DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Společnost Zubní chirurgie s.r.o. je ambulantní soukromé zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní stomatologickou a stomatochirurgickou péči.

Společnost DentalCare F-M s.r.o. provozuje zubní ordinaci, kde ordinuje MDDr. Petr Platoš.

MDDr. Michaela Novobilská je zubní lékař.

Poliklinika EUC klinika Ostrava a.s. v Ostravě je nestátní zdravotnická organizace s certifikací ISO 9001 a ve svých prostorách zajišťuje odborná vyšetření i nadstandardní služby jako je mamografie, denzitometrie, sonografie, lymfodrenáže a spoustu dalších. V rámci hodnocení CZECH TOP 100 se zařadila mezi nejstabilnější firmy v ČR. Využít lze ...

V ordinaci MUDr. Martiny Gebauerové provádíme léčbu nepravidelností zubů a čelistí pomocí snímacích a fixních (pevných) rovnátek. Tato léčba je vhodná pro děti i dospělé libovolného věku. Na konzultaci se můžete objednat bez jakéhokoliv doporučení na telefonních číslech uvedených v kontaktech.

Odborný lékař ortodoncie. Soukromá ortodontická praxe. Zubní péče.

MDDr. Tomáš Bárta je zubní lékař, vlastní i zubní laboratoř.

TREEDENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci poskytující komplexní stomatologickou péči.

MUDr. Eva Jursová provozuje ordinaci praktického zubního lékaře. Nabízíme milý a vstřícný přístup pro všechny. V naší ordinaci praktické zubní lékařky pro děti a dospělé poskytujeme preventivní a následnou léčebnou péči. Provádíme bělení zubů. Díky vstřícnému jednání a citlivému přístupu zvládáme péči o chrup i malých dětí. Pokud stále hledáte ...

Společnost Dentální studio KPD s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Společnost Archident s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Společnost FAJNE ZUBY, s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Společnost TRT zubní centrum s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Společnost Denty s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Společnost DentAdel Medical s.r.o. je privátní stomatologické centrum ve Studénce.

Zubní ordinace, zubní chirurgie, laboratoř. Stomatologie.