Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
Paní doktorka MUDr. Lenka Kopecká zajišťuje soukromou lékařskou praxi již od roku 1992. Ve své ordinaci poskytuje preventivní, diagnostickou i léčebnou péči pro obecnou klientelu i zaměstnance. MUDr. Lenka Kopecká vám zajistí kvalitní preventivní lékařskou péči a pomůže při řešení běžných akutních i chronických problémů.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
Společnost MZ Medica s.r.o. provozuje ambulanci praktického lékaře.

MUDr. Josef OLŠR - ordinace praktického lékaře pro dospělé. MUDr. Gabriela Večeřová - praktická lékařska pro dospělé - adresa: Ruská 99/44, Ostrava - tel. 595 953 245 - email: ruska44@lekar-vitkovice.cz.

Praktik-Cihlářová s.r.o. provozuje ambulanci praktického lékaře.

MUDr.Kateřina Honková je praktický lékař pro dospělé.

MUDr. Josef Koutník provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Praktický lékař pro dospělé. Ambulance Světlá Hora Světlá Hora 327, 79331 tel. 606792754

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Ordinace, služby: - praktický lékař pro dospělé

Společnost PraktikNJ CORPO, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře Mudr. Markéty Kolečkové.

MUDr. Renata Svobodová je praktický lékař pro dospělé.

Ambulance: - praktický lékař pro děti a dorost Ordinace Orlová: Mládí 724 tel.: 596 511 363

MUDr. Vít Skalička provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře