Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
Paní doktorka MUDr. Lenka Kopecká zajišťuje soukromou lékařskou praxi již od roku 1992. Ve své ordinaci poskytuje preventivní, diagnostickou i léčebnou péči pro obecnou klientelu i zaměstnance. MUDr. Lenka Kopecká vám zajistí kvalitní preventivní lékařskou péči a pomůže při řešení běžných akutních i chronických problémů.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský a dorostový lékař, pediatr.

MUDr. Zdeněk Vymětal provozuje ordinace praktického lékaře pro dospělé v Uničově a Medlově. Poskytuji léčebně preventivní péči v oboru všeobecného praktického lékařství se všemi pojišťovnami mám nasmlouvány výkony nad rámec základních výkonů. Praktický lékař pro dospělé: - vstupní, periodické, preventivní a výstupní lékařské prohlídky´ - ...

MUDr. Ilona Korandová provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé v Prostějově. Poskytujeme preventivní, diagnostickou a léčebnou péči. Provádíme zdravotní prohlídky, odběry krve a jiná vyšetření. Našim pacientům na vyžádání vystavujeme lékařská potvrzení. Praktický lékař pro dospělé, ordinace: - praktická lékařka - ...

Ordinace, ambulance: - praktický lékař - gastroenterologie

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Ordinace pediatra pro děti a dorost. Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Zdravotni\tví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Praktický lékař pro dospělé.

Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinační hodiny: Pondělí 8:00-12:30 13:00-16:00 Úterý 8:00-12:30 13:00-14:00 Středa 11:00-12:30 13:00-18:00 Čtrvrtek 8:00-12:30 13:00-14:00 Pátek 8:00-13:00 Sestra je v ordinaci přítomna od 7:30 (kromě středy). Odpolední ordinace pouze pro objednané pacienty!!!

Jsme privátní lékařská ordinace. V oboru zdravotní péče se více než 10 let se zaměřujeme na mobilizační a manipulační techniky zad. Používaná technika a přístroje: - screeningové laboratorní přístroje pro vyšetření INR, CRP, glykemií Vybavení ordinací: - resuscitační technika pro LPP - automatický defibrilátor Ordinace: - Zábřeh Za ...

Nestátní zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé - kožní a interní ordinace - ordinace lékaře pro děti a dorost - zubní ambulance - lékárna.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Praktický lékař pro dospělé, vstupní, periodické, výstupní prohlídky zaměstnanců firem, očkovací centrum. Korektivní dermatologie, aplikace botulotoxinu ( omezení tvorby vrásek, omezení pocení), dermálních výplní, podpora růstu vlasů.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Dětský a dorostový lékař, pediatr. Gynekologie. Interní ambulance. Psychiatrická ambulance.