MUDr. Iva Petrová
MUDr. Emil Koza, Bystré
Ordinace Honovi, s.r.o.
MUDr. Zdeněk Žoha s.r.o.

Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
Paní doktorka MUDr. Lenka Kopecká zajišťuje soukromou lékařskou praxi již od roku 1992. Ve své ordinaci poskytuje preventivní, diagnostickou i léčebnou péči pro obecnou klientelu i zaměstnance. MUDr. Lenka Kopecká vám zajistí kvalitní preventivní lékařskou péči a pomůže při řešení běžných akutních i chronických problémů.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
Zdravotnické zařízení MEDIANNA CLINIC - ortopedie - praktický lékař pro dospělé. Další pracoviště - ortopedie, praktický lékař pro dospělé, adresa: Paříkova 96/6, Praha 9, tel. 283 892 722 - ortopedie, adresa: Březová 341, Dobřichovice, tel. 776 875 512.

NEMOCNICE NA HOMOLCE byla otevřena v roce 1990 jako pracoviště pro akutní specializovanou medicínu soustředěnou do tří klinických programů:

Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Helena Enžlová poskytuje komplexní zdravotní péči.

MUDr. Štěpánka Polcarová - praktický lékař pro dospělé.

Nestátní zdravotnické zařízení - ordinace praktických lékařů: MUDr. Magdalena Fárová, MUDr. Martina Dosedělová. Další pracoviště: - adresa: Mazuritská 484/2, Praha 8 - tel. 283 024 227 - ordinace praktických lékařů: MUDr. Miroslav Vala - gastroenterologie: MUDr. Josef Doseděl

Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Olga Bajzová s.r.o. poskytuje profesionální zdravotní péči. Provádíme lékařské vyšetření, očkování, preventivní prohlídky i testy CRP či na okultní krvácení. Naši ordinaci najdete v budově polikliniky na Praze 6, ulice Žufanova, městská část Řepy. Ordinace praktického lékaře pro dospělé, poskytovaná péče: ...

Ordinace, ambulance: - alergologie - praktický lékař pro děti a dorost Další ordinace: Praha, Svatoňovická 587 - praktický lékař pro děti a dorost

Služby - gynekologie - gynekologická klinika a IVF. Další pracoviště: - Gynem IVF Centrum, Ledčická 1, Praha 8, tel. 225 391 710 - Gynem Praha 8, Pod Náměstím 1, Praha 8, tel. 225 391 731.

Zdravotnická péče - praktický lékař pro dospělé - poradenství v oblasti zdravého životního stylu a při odvykání kouření.

Ordinace praktického lékaře - MUDr. Marie Sedláková.

Ordinace praktického lékaře - MUDr. Jiří Vrba.

Nestátní zdravotnické zařízení: - interna - neurologie - foniatrie - logopedie - otorinolaryngologie, ORL - praktický lékař pro dospělé.

Ordinace, služby: - praktický lékař

Služby, ordinace: - praktický lékař pro dospělé

Služby: - ordinace praktické lékařky pro děti a dorost.

Ordinace, služby: - praktický lékař pro děti a dorost

Závodní zdravotní péče - praktické lékařství - interna - chirurgie - rehabilitace - ORL - neurologie.