Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ordinace, služby: - gynekologie - centrum onkologické prevence tel.: tel. 384 376 451 - laboratoř gynekologické cytologie

Penzion a lazebna Bílý jednorožec. Ubytování: - pension Wellness centrum.

Služby: - solárium - vibrační plošina - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže

Hotel - ubytování - restaurace - konferenční sál, salonky - relaxační centrum.

Rehabilitační centrum: - rehabilitace - masáže - vodoléčba - lymfodrenáže - taping - baňkování - fit-fyzio

Stomatologická ordinace, zubní lékař MUDr. Viktor Kotalík. Soukromá zubní ordinace, zubař: - stomatologická péče, ošetření zubního kazu - zubní implantáty, můstky - ozónová terapie, léčba ozonem při zánětu dásní a parodontóze, infekci kořenového kanálku. Ordinační hodiny: Po: 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 Út: 8:00 - 12:00, 13:00 - ...

Tradiční čínská medicína - duchovní rozvoj osobnosti Alternativní medicína Masáže, baňkování

Ordinace pro myoskeletální medicínu a léčebnou rehabilitaci.

Výroba, prodej, montáž, servis: -vany pro rehabilitaci -vany pro hydroterapii -polohovatelná lehátka -hyperbarické komory -recyklační zařízení vody -doplňky -schůdky, schůdky s madlem -plastové a chromové schody -realizace od bezplatné poradenské činnosti, přes projektovou dokumentaci až po vybavení rehabilitačními ...

Výroba: -zdravotnický nábytek -vybavení ordinací a laboratoří -nábytek je vyráběn z LTD opatřených vysokotlakým laminem s úpravou proti vlhkosti -laboratorní stoly -kování dle výběru zákazníka-široký výběr barevného provedení.

Soukromá ordinace: -soukromá ordinace -lékař psychiatrie.

Soukromá ordinace: -zubní lékařka.

Soukromá ordinace-lékař: -gynekologie.

Laboratoř biochemicko - hematologická.