Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Soukromá ordinace: -zubní lékař.

Optika. Maloobchod, prodej: -brýlové obruby, skla -kontaktní čočky.

Prodej: -farmaceutických přípravků, léčiv a kosmetických výrobků.

Lékárna, prodej: -léky -léčiva -vitamíny.

Oční optika. Maloobchod, prodej: -brýlové obruby -sluneční brýle -brýlová skla -kontaktní čočky -roztoky, pouzdra, lupy -dalekohledy.

Technologický park kliniky: - CEREC 3D - keramické zuby na počkání CBCT - trojrozměrný rentgen KEY LASER - odstranění zubního kazu a zubního kamene odpařením HEALOZONE - odstanění zubního kazu bez vrtání.

Agentura sester. Organizace zajišťuje terénní komplexní ošetřovatelskou péči, kterou poskytují registrované všeobecné sestry s praxí.

Potřebujete pro svého blízkého doma odborné zdravotní služby jako pravidelnou aplikaci injekcí, ošetřování ran nebo rehabilitaci? Obraťte se v Jindřichově Hradci s důvěrou na naše služby. Provádíme i komplexní hospicovou péči (péče o umírající). Zajišťujeme zápůjčky zdravotnických potřeb. Domácí zdravotní péče je odborná zdravotní péče ...

Hrad a zámek ve Stráži nad Nežárkou v jižních Čechách je restaurovaný historicky vzácný objekt, který byl veřejnosti zpřístupněn 6. května 2006. Jedno se zajímavostí je ojedinělé historické spojení hrad - zámek dohromady. Zajímavosti Hradu a zámku ve Stráži nad Nežárkou: - prohlídky a exkurze - komnata duchů - věštírna - tajný východ z ...

Soukromá ordinace: -praktický lékař pro děti a dorost.

Fitness consultant a osobní trenér. Dietolog: -nutriční specialista, výživové poradenství -poradenství v oblasti životosprávy, sportu a tělovýchovy -sestavování individuálních dietních, posilovacích a kondičních programů na základě 50ti letého výzkumu, klinických a lékařských studií.

Lékárna. Výdej léků a prostředků zdravotnické techniky. Prodej doplňků stravy, dětské výživy, kosmetiky, prostředků ústní hygieny. Poradenství při samoléčení.

Soukromá ordinace-lékař: -ORL -ušní, nosní, krční.