Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Zemědělství: -živočišná výroba. Výroba, zpracování: -maso -masné výrobky.

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -mák modrý -živočišná výroba -prasata -nákladní autodoprava. Prodej: -brambory konzumní -obilí -jatečná prasata.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná -živočišná výroba -chov skotu, prasat. Prodej: -brambory sadbové -konzumní balené, kartáčované.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -maloobchod s vozidly opravy:zemědělské stroje.

Zemědělství: -rostlinná výroba -potravinářská pšenice, sladový ječmen, kmín a řepka -brambory -živočišná výroba -chovné jalovice.

Chov, nákup a prodej sladkovodních ryb. Celoroční maloobchodní prodej ryb každý pátek od 13:00 do 17:00 na sádkách u Stojčína.

Služby: -rostlinná výroba -živočišná výroba

Zemědělská družstvo: -živočišná výroba -rostlinná výroba. Prodej: - brambory sadbové, konzumní, průmyslové. - pšenice potavinářská, sladovnický ječmen, potravinářské žito, - mák setý, řepka olejka, - hovězí maso,

Živočišná a rostlinná výroba. Chov a pěstování: - skot (pro mléko i maso) - prasata - obiloviny - pícniny - mák. Služby: - prodej a servis nakladačů Faresin Handler.

Zabýváme se zemědělstvím a chovem fríských koní a appaloos. Pořádáme kurzy, semináře, koňské akce. Děláme lesnické práce.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -sladovnický ječmen, oves, potravinářský hrách, lněné semeno, bílý mák -brambory-sadba, konzum -živočišná výroba -jatečný skot -lihovar.

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Komplexní zemědělské služby: - Služby rostlinné výroby: nákup a prodej zemědělských komodit / posklizňová úprava zemědělských komodit a skladování / prodej přípravků na ochranu rostlin / poradenství pro zemědělské prvovýroby - Služby živočišné výroby: výroba krmných směsí pro drůbež, prasata, skot a ostatní hospodářská zvířata / porážka drůbeže ...

Zemědělská výroba: - rostlinná-obiloviny, řepka, cukrovka a pícniny (vojtěška, kukuřice) - živočišná: - mléko, mléka. Chov: - skot holštýnského plemene - krávy - telata, jalovice, dojnice.

Helena Košuličová provozuje chovatelskou stanici se psy plemene: Labrador Retriever Blazing Diamond

Zemědělství: -pěstování brambor, obilí, řepky a máku -chov kachen, skotu a výroba mléka.

Jste-li milovníkem rybářství, pak jste na správném místě. Místní organizace Hřebeč je součástí Českého rybářského svazu, který se zabývá chovem, zušlechťováním, ochranou a lovem ryb a dalších vodních organismů. Naše organizace se také stará o akvakulturu, přírodu, vodu a životní prostředí. Chceme šířit povědomí o rybářství a přírodě mezi ...

Slepičář.cz je firma, která se zabývá prodejem živé drůbeže, krmiv a doplňků pro chovatele. Nabízí široký sortiment slepic, kachen, hus, krůt a dalších druhů hrabavé drůbeže. Zákazníci si mohou vybrat mezi mladými kuřaty nebo zkušenými nosnicemi, které snášejí vysoký počet vajec. Slepičář.cz také prodává kvalitní krmivo, vitamíny, očkovací látky a ...

Kovovýroba, výroba: -zámečnická, zámečnictví, zámečník -nosníky, valníky, ocelové kontejnery, podhledové rošty, halové objekty, mezistropy, atypické konstrukce -nástroje. Stavební činnost, práce: -bytové, občanské stavby, domy. Práce: -obkladačské -pokrývačské -demoliční -štukatérství, omítky, fasády -kamenické ...

Zemědělství: -živočišná výroba -chov skotu, dojnic.