Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Hotel a penzion pro psy malých a středních plemen Chov psů - ch.s. BOHEMIS VICTORIA Výcvik psů - základní výchova všech plemen - výcvik loveckých plemen (zejm. ohaři) Práce se psy pro film a televizi

Odchovna sokolů. Výroba sokolnických potřeb. Ukázky dravců pro veřejnost.

Chovatelská stanice - chov leonbergerů - poradenská činnost

Chovatelská stanice - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL vícebarevný

Včelí farma Rokytník Nabídka medu ve sklenicích: - Rokytnický med lesní květový - Rokytnický med luční - pastovaný - Rokytnický med malinový - Rokytnický med lipový - Rokytnický med javorový - Rokytnický med pohankový Nabídka plemenného materiálu

Internetový obchod s chovatelskými potřebami pro papoušky, Chovatelská stanice - papoušci.

Chovatelská stanice - německý ovčák

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Chovatelská stanice - KNÍRAČ ČERNÝ Výcvik, úprava - psi - chovatelské potřeby (obojky, krmiva, náhubky, ...)

Chov - ANGLICKÝ BULDOK