Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Hostinská činnost

Chovatelská stanice - KANE KORZO Převýchovu a výcvik psů - poradna o výživě a výchově Hotel PRO psy a kočky Prodej - chovatelské potřeby pro psy a kočky - krmivo - obojky - stelivo - vodítka - pamlsky

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Zemědělství. Zemědělská výroba rostlinná: - zelenina, ovoce: - paprika, rajčata - jahody - osiva: - vojtěška setá, kukuřice krmná - hrách - krmné brambory. Včelařství. Chov. - včely.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Chovatelská stanice - psi ROTTWEILER, CAVALIER KING CHARLES SPANIEL Prodej - chovatelské potřeby krmiva, hračky, pamlsky

Chovatelská stanice NOVARTIS Úprava - psi

Kennel SAMOTA - chovná a tréninková stanice pro závodní psy. Služby: - mushing - závodní činnost, sport se závodními tažnými psy - jízda se spřežením jako pasažér - fotopráce - fotografování zvířecího mazlíčka - konzultace, poradenská činnost: - jak pracovat se psem tažným i netažným - péče o psa - reklamní ...

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Pneuservis. Autoservis. Opravy, servis: -motorových vozidel. Služby: - plnění a opravy klimatizací - výměny autoskel. Chov, prodej: - terčovci - akvarijní rybičky.

Kynologické služby. Chovná stanice. -plemeno německého ovčáka: -štěňata z chovu jsou vhodná do rodiny, pro použití u policie, armády i ve sportovní kynelogii.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Chovatelská stanice - ČIVAVA a FRANCOUZSKÝ BULDOČEK

Chovatelská stanice - thajské kočky Hotel pro kočky a drobná domácí zvířata

Naše chovatelská stanice je chráněna FCI od roku 2008. Chováme podle směrnic Českomoravské kynologické unie (ČMKU) a Klubu chovatelů špiců.