Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tržní ryby a výrobky z nich -jatečné kachny a kuřata. Sportovní rybolov, myslivost.

Činnost: - kozí a ovčí farma Výroba: - lněné oděvy Cvičení: - jóga

Ekologická farma: -chov masný skot, kanadská pastevní prasata -pěstování kořenové zeleniny, rostliny a jahody -nabízí jedlé květy, řezané květiny včetně aranžerských služeb.

Zemědělská výroba: - chov skotu - produkce mléka

Pěstování: -pšenice, řepka -kukuřice Chov: -krávy Bioplynová stanice.

Služby: -poradenská činnost pro chovatele skotu -zemědělské technologie a techniky v oblasti chovu skotu. - výroba stájové technologie na zakázku

Chov, prodej: - masný skot Salers Prodej: - bio maso Ubytování: - penzion

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba - bioplynová elektrárny - pohostinství - ubytování

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Penzion: -kapacita 10 pokojů -28 lůžek 33 s přistýlkami Restaurace: -kapacita 38 osob Statek: -chov hospodářských zvířat

Zemědělství: -rostlinná prvovýroba -živočišná výroba -chov červenostrakatého skotu, telat.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná -pěstování lesa -těžba dřeva.

Zpracování dřeva, výroba dřevěných výrobků. Zemědělské družstvo. Statek, farma. Živočišná výroba: - chov masného skotu, hovězího dobytka - krávy. Ubytovací služby.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov prasat -chov drůbeže, brojleři -líhně, kuřata. Maloobchod, prodej: -agrochemie, hnojiva.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.