Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Zemědělská výroba: -obilí potravinářské, krmné luštěniny a majoránka -hovězí dobytek. Služby-řemeslo: -zakázková dřevovýroba pro opravy historických objektů.

Zemědělská výroba. -živočišná výroba -chov hospodářských zvířat jatečných i pro chov.

Chov: -skot -býčci, jalovičky, březí jalovice, selata, jatečné vepřové, jatečná drůbež. Pěstování: -hrách. Dřevovýroba: -volné kapacity pro spolupráci v dřevovýrobě.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba.

Nabídka produktů rostlinné a živočišné výroby.

Zemědělská rodina: -krmné plodiny -jetel, kukuřice -obiloviny -řepka -mák -hořčice -chov mléčného skotu - červenostrakatý.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov zvířat.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělství: -živočisná výroba. Výkrm: -kuřata.

Služby: -zemědělství -oprava zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -obiloviny, řepka -živočišná výroba -skot, prasata.

Nákup, prodej: -skot -krávy -jalovice -býci -prasata -ovce -kozy -živá hospodářská zvířata -jatečná -chovná -plemenná -užitková. Služby: -shromažďovací středisko zvířat před exportem do EU -odpočinková stanice zvířat.

Služby: -zemědělské práce -sklizeň obilovin, řepky, slunečnice -rostlinná výroba -obiloviny -řepka -výkrm prasat.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov jatečních prasat -chov kuřic -konzumační vejce tříděné.

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.