Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Přírodní jezdecká škola, služby: - výuku jízdy na koni - vyjížďky na koních - jízdy kočárem s koňským spřežením - ubytování.

Služby: -plemenářská stanice -inseminační stanice -šlechtitelská stanice.

Plemenářské středisko: -komplexní služby v oblasti inseminace a reprodukce skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a ...

Rybářství Stibor - Soběslav se zabývá chovem sladkovodních ryb. Sádkování probíhá ve vlastních sádkách. Služby: - prodej živých ryb - zpracování ryb - možné zásobování restaurací a firem.

Farma, chov: - prasata - masný skot - ovce Pěstování, prodej: - ovoce - višně - jablka - švestky - obilí - řepka Služby s pařezovou frézou.

Rodinná farma, služby: - ubytování, stanování, chatky - chov ovce, krávy

Chov, prodej: - akvarijní ryby Tanganika, Malawi. Internetový obchod, e-shop: - akvaristické potřeby.

Eko farma - ubytování v apartmánech - obora se zvěří.

Služby: -včelařství -rybolov Prodej: -med -rybářské povolenky

Činnost: - chov koz - prodej mléka - kozí sýry, tvaroh

Činnost: - výcvik jezdců - výcvik koní - ustájení koní.

Jezdecký klub - jezdecký výcvik - ustájení koní.

Farma, chov: - koní, koně Achaletke - masný skot Penzion.

Rozvod tepla Dodávání páry a klimatizovaného vzduchu Sladkovodní akvakultura

Plemenářské středisko: -šlechtění a plemenitba hospodářských zvířat -kozy, koně, skot, prasata -inseminace. Prodej: -hospodářská zvířata.

Služby, zemědělská činnost: - chov skotu - lesnictví - pilařská výroba Znalecká činnost.

Rodinná farma, ekofarma. Chov: - koně - ovce Zemědělské služby: - lisování siláže, sena - těžba, přibližování dřeva - štěpkování

Zemědělství: - živočišná výroba: - chov skotu - rostlinná výroba: - seno Zemědělské služby: - orba, sklizeň - lisování sena

Chov: - Šlechtění skotu a prasat - Chov plemenných býků dojných i masných plemen. - Výroba inseminačních dávek - Obchod se zvířaty